De motormarkt werd verrast door de komst van de nieuwe Ninja 650.Een moderne Sports Tourer met een combinatie van Supersport looks en dagelijkse bruikbaarheid. Onlangs maakte Kawasaki al de prijs en leverdatum van deze alleskunner bekend, de nieuwe Ninja 650 staat namelijk medio januari al bij de dealer vanaf € 8.299,-. Daar bovenop introduceert Kawasaki nu ook de sportieve Ninja 650 Performance Kit en de reislustige Ninja 650 Tourer Kit.

Ninja 650 Performance Kit

Om het sportieve karakter van de Ninja 650 nog verder te benadrukken is er de Ninja 650 Performance Kit, voorzien van een “Full System” Titanium Akrapovič uitlaatsysteem, Smoke Windscherm, Buddyseat cover in kleur en een Tankpad. Door de Performance kit levert de sportieve parallel twin 2 pk meer, neemt het gewicht met 2,2 kg af en wordt de rijder getrakteerd op een fantastische, diepe sound.

De Ninja 650 Performance Kit is beschikbaar voor alle kleuren en gaat  € 1.099 ,- kosten.

Ninja 650 Tourer Kit

Voor wie een “kleine Z1000SX” zoekt biedt Kawasaki de Tourer Kit, waarmee je de Ninja 650 omtovert tot een heerlijk wendbare lichte reismotor waarmee je in alle comfort naar de mooiste bestemmingen rijdt. Met semi-soft zijtassen, een hoog Touring windscherm, Engine Guards, Kneepads en een Tankpad is de Ninja 650 Tourer Kit de ideale reisgenoot.

De Ninja 650 Tourer Kit is beschikbaar voor alle kleuren en gaat € 699 ,- kosten.

De 2017 Ninja 650 zal medio januari in de showroom van de Kawasaki dealer staan, in de kleuren Metallic Spark Black, Pearl Blizzard White en Candy Burnt Orange.

Kijk voor meer informatie op: www.kawasaki.nl of www.kawasaki.be