Honda Motor Europe introduceert de Adventure week, waarbij de verschillende topmodellen uit dit populaire segment een week lang centraal staan. Voor de Benelux is de Adventure week gepland van 22 t/m 28 mei aanstaande.

Tijdens deze week staan alle motoren uit het Honda Adventure segment centraal. Allereerst de totaal nieuwe en unieke X-ADV, waarbij ADV zowel voor Adventure als Advanced staat. Ontstaan uit een droom om letterlijk alle wegen begaanbaar te maken.

Verder natuurlijk de populaire Africa Twin. Bijna 30 jaar geleden won Honda de Parijs-Dakar Rally. Nu opnieuw ontworpen met diezelfde spirit: True Adventure. Maar laten we ook de NC750X en beide VFR modellen; de Crosstourer en Crossrunner, niet vergeten. Dus of u nu een beginnende rijder bent of een doorgewinterde pro, er is altijd een Honda Adventure-motorfiets te vinden. Tevens zijn veel van de Honda Adventure modellen geroemd om de unieke Dual Clutch Transmission (DCT) technologie. Een technologie waarbij de focus compleet naar de rijder gaat, omdat het rijden zelf zo eenvoudig mogelijk gemaakt wordt. Verschillende rijmodi (Drive en Sport) waarbij manueel schakelen, met een druk op de knop, ook nog steeds mogelijk is. Laat het avontuur maar beginnen!

Gedurende de Honda Aventure week staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken en zelf het avontuur te ervaren. Kijk hier voor een dealer in de buurt en boek snel een afspraak. Wanneer u tijdens de Adventure Week dan toch de Honda dealer bezoekt, vergeet dan niet een selfie te maken met de nieuwe X-ADV. U maakt dan kans op een jaar lang X-ADV rijden. Kijk op de website of vraag de dealer naar verdere informatie en de actievoorwaarden.

www.honda.nl