Zero Motorcycles is trots om vandaag aan te kondigen dat zij de optie biedt tot verlengde fabrieksgarantie op de complete motorfiets. In samenwerking met CarGarantie (een gevestigde naam op het gebied van dit soort verzekeringen) is het mogelijk om voor een bedrag van maximaal € 476,- de garantie op de motorfiets met 12, 24 of 36 maanden te verlengen. De garantie begint na afloop van de 2 jarige fabrieksgarantie. Overigens geldt er op de Zero Motorcycles batterijen al een garantie van 5 jaar, ongeacht kilometers. Het mooie aan deze verlengde fabrieksgarantie is dat deze tevens overdraagbaar is bij verkoop van de motorfiets binnen de afgesloten periode.

Volgens Umberto Uccelli, managing director EMEA is dit een enorme stap voorwaarts ten aanzien van het consumenten vertrouwen. “Een technisch hoogwaardig product als onze Zero Motorcycles verdient het om dit optioneel aan te kunnen bieden aan consumenten. Zero Motorcycles is verheugd om als marktleider de eerste te zijn die deze garantie aanbiedt  op elektrische motorfietsen ”.

De samenwerking met CarGarantie start in Nederland maar zal op termijn zijn verdere uitrol krijgen in de andere Europese landen waar onze motorfietsen worden verkocht. Het Zero Extension Programma, om uw standaard garantie te verlengen, is een product van CarGarantie en verkrijgbaar via onze officiële Zero Motorcycles dealers. Bezoek onze dealers voor de details. Je vindt je dealer op: https://www.zeromotorcycles.com/nl/locator