Inmiddels zijn we gewend dat het Nederlandse merk Acebikes steeds weer garant staat voor nieuwe product introducties die het leven van een motorfiets bezitter nét weer iets aangenamer maakt. Zo kunnen we vanaf heden ook kennis maken met de Acebikes U-Turn Motor Mover, een nieuw en innovatief concept om de motorfiets omhoog te liften en vervolgens eenvoudig te manoeuvreren. Dit is natuurlijk erg handig wanneer er weinig ruimte is om de motorfiets te verplaatsen in garages en stallingen.

Wat maakt de U-Turn Motor Mover nou zo uniek? Anders dan bij andere motor movers maakt de U-Turn Motor Mover gebruik van een handle met lift systeem waarmee je de motorfiets eenvoudig enkele centimeters omhoog tilt. Het grote voordeel daarvan is dat de mover van de zijkant kan worden aangebracht en dit scheelt een hoop tijd en ruimte. Daarnaast is de gehele instelling van de U-Turn Motor Mover aan te passen aan de motorfiets en dat alles zonder het gebruik van gereedschap, erg gebruiksvriendelijk zoals we inmiddels van Acebikes gewend zijn.

De U-Turn Motor Mover is tevens opklapbaar en daarmee eenvoudig weg te zetten zodat de mover geen onnodige ruimte in beslag neemt wanneer de mover niet gebruikt wordt.

De Acebikes U-Turn Motor Mover is vanaf heden verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 199,99. Kijk voor verkooppunten hier of op de website van Acebikes. Daarnaast vindt u op de Acebikes website meer informatie ondersteund met video en 360 graden beelden.