Voor Aprilia staat de maand maart helemaal in het teken van de Aprilia Days. Naast de Aprilia open-huis dagen, van 5 t/m 11 maart a.s., staat een bezoek aan de officiële Aprilia-dealer de gehele maand maart garant voor aantrekkelijk voorjaarsvoordeel op het gehele motorfietsassortiment.

Maart staat bij Aprilia synoniem voor Aprilia Days. Van maandag 5 t/m zondag 11 maart houden de deelnemende Aprilia-dealers hun deuren geopend om bezoekers de nieuwste modellen voor 2018 te presenteren. Dat gebeurt statisch én dynamisch, via een proefit op één van de vele Aprilia-modellen. Daarnaast profiteren bezoekers van de Aprilia Days de gehele maand maart van aantrekkelijke acties op het complete modelprogramma van Aprilia. Uiteenlopend van de RSV4 en Tuono V4 1100 supersportmodellen tot de nieuwe Shiver 900 en Dorsoduro 900, plus de 125cc versies van de RS en Tuono.

Power en sound inbegrepen

Zo voorziet Aprilia de krachtige RSV4 en Tuono V4 1100 in maart zonder meerprijs van een Akrapovič slip on sportuitlaat voorzien van een titanium einddemper. De veelzijdige Aprilia Shiver 900 en de Dorsoduro 900 – de funbike bij uitstek – krijgen tijdens de Aprilia Days bovendien standaard twee jaar verlengde garantie mee.

Standaard quickshifter op 125cc modellen

Maar ook voor de minder vermogende modellen van het Italiaanse merk is het in maart goed shoppen. Zo worden de agressieve Aprilia RS 125 en compacte Tuono 125 ‘street fighter’ tijdens de Aprilia Days zonder meerprijs voorzien van aantrekkelijke extra’s. Zoals een QuickShift – Aprilia’s innovatieve quickshifter – en het Aprilia Multimedia Platform, voor optimale connectiviteit tussen mens en machine.

Voor meer informatie over de Aprilia Days: www.aprilia.nl – www.aprilia.be