Recent heeft Benelli het scramblers assortiment sterk uitgebreid door de toevoeging van de Leoncino 800 en 800 Trail. Samen met de Leoncino 125 en 500 is er nu voor iedere koper in dit segment een Leoncino beschikbaar. Om de positie van de Leoncino verder te versterken worden de 800 en 800 Trail in Nederland per direct blijvend in prijs verlaagd.

Leoncino 800

De Leoncino 800 combineert met succes de vormen van traditionele “scramblers” met de stijl en technologie van moderne motoren. Een echte moderne klassieker. De leeuw heeft een speciale plek en staat met trots op het voorspatbord, zoals gebruikelijk was op de historische motorfietsen van Benelli. Om de positie van deze scrambler verder te versterken, is deze motor vanaf nu blijvend in prijs verlaagd van €9.999,- naar €9.399,- incl. BTW en de rijklaarmaakkosten.

Leoncino 800 Trail

Moderne techniek en tijdloze lijnen. De Leoncino 800 Trail is het beste van twee werelden. Door een reeks technische en esthetische veranderingen is de Trail bovendien niet vies van een stukje onverhard. Deze moderne klassieker is sportief en dynamisch en deelt verschillende stijlkenmerken met zijn zus, de Leoncino 800. In het oog springen de tubeless spaakvelgen en het opvallende uitlaatsysteem welke bijdraagt aan het unieke design van de motor en trakteert op een mooi diep geluid. Om de positie van deze offroad scrambler verder te versterken, is deze motor vanaf nu ook blijvend in prijs verlaagd van €10.399,- naar €9.699,- incl. BTW en de rijklaarmaakkosten.