De Zweedse premium elektrische mobiliteitsmerken Polestar (Nasdaq: PSNY) en CAKE lanceren een tweede Polestar limited edition van de volledig elektrische Makka. De nieuwste speciale versie is uitgevoerd in de speciale kleur sky van het elektrische roadster-concept dat Polestar eerder dit jaar presenteerde.

De eerste CAKE Makka Polestar edition, in de kleur Polestar Snow matte en met speciale Polestar design features, werd in 2021 gelanceerd en was meteen uitverkocht. Naast de unieke kleur sky, kenmerkt de tweede Polestar edition zich ook door de slanke koplamp en de dempers van het hoogwaardige merk Öhlins. Hij is tevens voorzien van een afneembare en aanpasbare bagagedrager voor bijvoorbeeld dozen en kinderstoeltjes, waardoor deze elektrische forens nog flexibeler is.

De CAKE Makka Polestar edition heeft een topsnelheid van 45 km/u en biedt twee rijmodi voor een grotere actieradius of uitgebalanceerde prestaties. De tweede Polestar edition is vanaf 5 december 2022 exclusief verkrijgbaar voor geselecteerde Polestar-markten via de Polestar Additions-webshop. Hij kost € 5.300 en wordt rechtstreeks geleverd door CAKE.