Cardo’s nieuwste mesh-communicator de PACKTALK CUSTOM biedt het eerste schaalbare serviceplan in de branche, waardoor rijders hun communicatie-ervaring kunnen aanpassen wanneer ze maar willen. 

Cardo Systems, de wereldmarktleider in draadloze communicatiesystemen voor powersports, heeft de kracht van personalisatie ontgrendeld met de geheel nieuwe PACKTALK CUSTOM. Beschikbaar voor een prijs van € 279,95 biedt Cardo’s het eerste mesh-communicatiesysteem in de branche met Pay-Per-Feature-abonnementen – waardoor rijders alles krijgen wat ze nodig hebben en niets wat ze niet nodig hebben.

Gebaseerd op de populaire PACKTALK EDGE is de PACKTALK CUSTOM het eerste draadloze helmcommunicatiesysteem in de branche waarmee rijders hun helmcommunicatie-ervaring kunnen personaliseren door te kiezen uit drie abonnementsaanbiedingen via de Cardo Connect-app, SILVER, GOLD en PLATINUM. In zijn standaardvorm zit de PACKTALK CUSTOM direct uit de doos boordevol functies, met Cardo’s tweede generatie Dynamic Mesh Communication, Bluetooth 5.2-technologie, Over-The-Air-updates en een volledig waterdicht ontwerp – om er maar een paar te noemen. Verbeterde functies binnen elk Pay-Per-Feature-pakket omvatten het delen van muziek, audioprofielen, universele Bluetooth-intercom, spraakopdrachten en meer.

“PACKTALK CUSTOM is een direct resultaat van het feit dat ons team luistert naar onze rijders van over de hele wereld, aangezien de wensen en behoeften zeer divers zijn”, aldus Alon Lumbroso, CEO van Cardo Systems. “We zijn enorm trots dat we de industrie vooruit kunnen blijven helpen met nieuwe baanbrekende innovaties en primeurs in de branche, zoals de PACKTALK CUSTOM.”

Verkrijgbaar voor € 279,95 wordt de Cardo PACKTALK CUSTOM standaard geleverd met de volgende functies:

  • Dynamische mesh-communicatie van de tweede generatie
  • IP67 Waterdicht
  • Maak verbinding met maximaal 15 rijders met een bereik van maximaal 1,6km van rijder tot rijder
  • 40 mm HD-luidsprekers
  • Dankzij draadloze software-updates zijn er geen kabels of wifi-adapters meer nodig
  • Bluetooth 5.2-technologie
  • 13 uur gesprekstijd met snel opladen (20 minuten geeft 2 uur gesprekstijd)
  • 2 jaar garantie

Rijders kunnen hun PACKTALK CUSTOM upgraden door een van de drie Pay-Per-Feature-abonnementspakketten te selecteren:

SILVER, vanaf € 2,99 per maand /€ 19,99 per jaar

GOLD, vanaf € 4,99 per maand /€ 29,99 per jaar

PLATINUM, vanaf € 6,99 per maand / € 39,99 per jaar

De prijzen van de pakketten worden bij aankoop omgerekend naar lokale valuta.

De belangrijkste kenmerken van het SILVER-pakket omvatten alles in het basispakket met de toevoeging van het delen van muziek, audioprofielen en snelkiezen. Rijders die op zoek zijn naar meer functies, kunnen kiezen voor het GOLD-pakket, dat de basis- en SILVERfuncties bevat, maar ook wordt uitgebreid met een universele Bluetooth-intercom en een 2e kanaalverbinding. Rijders die met alle toeters en bellen willen rijden, kunnen upgraden naar de PLATINUM, die alle eerdere functies van de lagere niveaus bevat, maar is verbeterd met spraakopdrachten en eco-modus.

De PACKTALK CUSTOM maakt gebruik van de Cardo Connect-app met Apple Pay en/of Google Pay om rijders de mogelijkheid te bieden om op elk moment de benodigde functies te upgraden en/of terug te schalen. Maak eenvoudig verbinding met de app, kies uw pakket en geniet van de gewenste functies. Bij het overstappen van een hoger abonnementsniveau naar een lager niveau blijven de functies van het hogere niveau gedurende de factureringscyclus behouden en wordt de downgrade geïmplementeerd aan het begin van de nieuwe factureringscyclus. Bij het upgraden van een lager abonnementsniveau naar een hoger niveau, worden de functies automatisch toegepast op de PACKTALK CUSTOM en wordt er een tegoed uitgegeven voor het ongebruikte abonnement op het lagere niveau.

De PACKTALK CUSTOM is ook compatibel met bepaalde PACKTALK NEO-accessoires zoals de 2nd Helmet Kit 40 mm HD en de 2nd Helmet Kit JBL.

De nieuwe PACKTALK CUSTOM heeft een adviesprijs van € 279,95 en zal vanaf April verkrijgbaar zijn bij retailers of direct besteld kunnen worden via www.cardosystems.com.