Cardo Systems, de wereldwijde marktleider op het gebied van draadloze communicatiesystemen voor motorrijders, heeft vandaag twee nieuwe toevoegingen aan zijn assortiment accessoires aangekondigd met de introductie van een speciale adapterhouder voor Shoei-helmen en een nieuwe half helmet kit.

De nieuwe speciale adapter is beschikbaar voor de Shoei Neotec 2, GT-Air 2 en de J-Cruise 2-helmen en biedt een slanke en eenvoudige montageoplossing voor gebruikers van de PACKTALK EDGE, NEO and CUSTOM waarbij gebruik wordt gemaakt van Shoei’s vooraf ontworpen montagegebied om rijders meer vrijheid te bieden bij hun keuze van communicatiesystemen. De Shoei PACKTALK-helmadapterset is verkrijgbaar bij alle Cardo Systems-dealers met een adviesprijs van € 20,95.

Voor rijders die PACKTALK EDGE-apparaten willen gebruiken op een open face helm, biedt de nieuwe en verbeterde half helmet kit een vereenvoudigde en completere oplossing. De nieuwe kit heeft een alles-in-één ontwerp, waarin de apparaathouder is geïntegreerd en biedt een kortere en compactere luidsprekerkabel en een vooraf aangesloten microfoon-op-houder dankzij een boommicrofoon die vooraf is geïnstalleerd als een enkele eenheid. De PACKTALK EDGE half helmet kit is verkrijgbaar bij alle Cardo Systems-dealers met een adviesprijs van € 69,95.

Over Cardo-systems
Cardo Systems levert geavanceerde communicatiemiddelen voor groepen in beweging. Motorrijders, outdoorliefhebbers en avonturiers verbinden met hun telefoon, hun muziek en met elkaar. Cardo lanceerde ‘s werelds eerste op Bluetooth gebaseerde draadloze intercomheadset voor motorfietsen in 2004 en is sindsdien verantwoordelijk voor de meeste innovaties in de branche. Dit omvat de introductie van de eerste mesh-aangedreven intercom, het eerste premium geluidssysteem van JBL en het eerste spraakgestuurde apparaat, om er maar een paar te noemen. De producten van Cardo worden in meer dan 100 landen verkocht en zijn ‘s werelds toonaangevende communicatiemiddelen voor groepen in beweging.

Bezoek www.cardosystems.com om het volledige Cardo Systems assortiment te bekijken.