De Cardo Refreshment Kit heeft alles wat je nodig hebt om je Cardo systeem een ​​voorjaarsschoonmaak te geven en het als nieuw te laten aanvoelen. Zodra motorrijders het juiste Cardo Systems-apparaat voor hen hebben gevonden, zullen de Cardo communicatiesystemen, dankzij de volledige ondersteuning met updates, vaak jarenlang op meerdere helmen worden gebruikt door dezelfde berijder.

Maak hem weer als nieuw

Hoewel de waterdichte en stofdichte eenheden zelf de tand des tijds doorstaan, kan de binnenkant van uw helm soms gebruikt en versleten raken – of u kunt besluiten om helemaal van helm te wisselen …Of je nu van helm wisselt en een nieuwe set-up nodig hebt of de bestaande sponzen en klittenbandpatches een update nodig hebben, de nieuwe Refreshment Kit is dan misschien precies wat je nodig hebt. Het heeft een adviesprijs van €17,99.

De inhoud

De volledige lijst met accessoires in de refreshment kit is als volgt: twee vierkante klittenbandpanelen, twee rechthoekige klittenbandpanelen, een spons en een sticker voor een bedrade microfoon, een hybride microfoonspons, een microfoonarmspons, een lijmpad voor de FREECOM-eenheid en 1 voor de PACKTALK en reinigingspads. Voor de luidsprekers bevat het twee sponzen voor 45 mm-luidsprekers, twee stickers voor 40 mm-luidsprekers en twee sponzen en stickers voor 32 mm-luidsprekers.

Nu verkrijgbaar, bezoek www.cardosystems.com voor meer informatie of neem contact op met SplashDesign voor de Benelux. Volg de socialmedia kanalen om mee te praten over Cardo Systems of bekijk het YouTube-kanaal. Wil je weten wat wij van de Cardo Systems Freecom 2+ of de Packtalk Bold vinden? Klik dan hier! 

Over Cardo

Cardo Systems is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van ultramoderne draadloze communicatie- en entertainmentsystemen voor motorrijders. Sinds de oprichting in 2004 heeft Cardo de overgrote meerderheid van innovaties voor Bluetooth-communicatiesystemen voor motorfietsen gepionierd. De producten van het bedrijf, nu verkrijgbaar in meer dan 100 landen, zijn ‘s werelds toonaangevende communicatieapparaten voor de motorindustrie.