Op 16 en 17 december is het weer zover, de  internationale beurs in het hart van Nederland met 10.000 m2 oldtimer motoren, bromfietsen en onderdelen: Central Classics in de Expo Houten hallen.

Een week voor Kerst
De regelmatige bezoeker kent inmiddels de ingrediënten van een geslaagd beursweekend. Met een mix van standhouders uit binnen- en buitenland wordt iedere beschikbare plek van Expo Houten gevuld met de meest uiteen lopende zaken op motor- en bromfietsgebied vanaf bouwjaar 1980 en ouder. Met veel aandacht wordt door de organisatie de selectie gemaakt. Hoofdzaak zijn natuurlijk de klassieke tweewielers zelf, motoren en bromfietsen en de onderdelen. Je vindt er ook documentatie, kleding, helmen, gereedschap, enz., maar dat blijft in verhouding en liefst gespecialiseerd zodat er zeker een variërend aanbod is. En een goede week voor Kerst zal de Kerstsfeer zeker niet ontbreken.

Spullen over? Kom staan!
Schuur opgeruimd, garage uitgemest of wat leuke motor- of brommerspullen over? Meld je dan aan voor een stand op de beurs (denk wel a.u.b. aan de 1980 bouwjaargrens). Gewoon proberen, tussen de professionele standhouders staan meer particulieren die er een mooi weekend van maken. En samen met wat vrienden wordt het alleen maar leuker!

E-tickets
Vanaf 18 oktober zijn de e-tickets weer verkrijgbaaar via de Central Classics site. Er is een speciale e-ticket-ingang waar je via de uitgebreide bandenstand van Theofried Jeckel de beurs op kunt.

Gratis parkeren
Iedere hal heeft een terras om van een drankje en een hapje te kunnen genieten, én dan is er het restaurant om uitgebreider te eten. Alles bij elkaar kun je gemakkelijk een dag op de beurs doorbrengen. Entree € 15, dames en kinderen tot 12 jaar gratis toegang, en parkeren is gratis. Vier kilometer van Utrecht en gemakkelijk bereikbaar langs de A27. Een prima mogelijkheid om op rijdbare afstand vanuit het hele land klassieke motoren en bromfietsen te zien, onderdelen te zoeken én andere liefhebbers te ontmoeten.

De beurs wordt op zaterdag 16  en zondag 17 december gehouden in Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten. Entree € 15,00, dames en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Parkeren is gratis.

Openingstijden zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Kijk voor up-to-date informatie en info over de standhouders op www.CentralClassics.nl.