Honda Benelux organiseert wederom een ‘Track Experience’ exclusief voor Honda rijders. Echter voor het eerst op het Belgische circuit Jules Tacheny in Mettet en ook opengesteld voor de sportieve auto bestuurders. Of u nu een Fireblade, Africa Twin, Gold Wing, NSX of Civic Type R rijdt… alle Honda rijders zijn welkom.

Op vrijdag 9 augustus 2019 organiseert Honda Benelux opnieuw een ‘Track Experience’; een circuit rijvaardigheidstraining, maar nu voor het eerst op Belgische bodem. In samenwerking met EWS events en circuit Jules Tacheny in Mettet, is een volledig dagprogramma op maat gemaakt.

Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod en er zal tevens rekening gehouden worden met uw circuit- en rijervaring, als ook het model dat u rijdt. Op een unieke locatie, waarbij deze keer de rondetijden niet van belang zijn. Het is een complete rijvaardigheid training, op een afgesloten circuit, waarbij alle mogelijkheden van uzelf als motorrijder/bestuurder, maar ook van uw voertuig verder ontdekt kunnen worden.

Tevens zal Honda Benelux voor het eerst deze dag openstellen voor zowel motorrijders als sportieve autobestuurders. Dus of u nu een Fireblade, Africa Twin, Gold Wing, NSX of Civic Type R rijdt, alle Honda rijders zijn welkom.

Volg de link en meld je online aan. Het inschrijfgeld bedraagt €130,- inclusief lunch en mooie foto’s als herinnering.

Wacht dan ook niet te lang, er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.