Voor de motorrijdende dame die een motorpak zoekt waarmee ze de elementen van 4 seizoenen kan bedwingen heeft DANE een nieuwe troef. De DANE Kalsoy, een eersteklas GORE-TEX Pro motorjack voor de veeleisende motorrijdster.

DANE maakt al jaren een speciale collectie voor de motorrijdende vrouw, die op zoek is naar de best beschermende en passende kleding. Geen aangepast herenmodel. De Kalsoy is een uniek damesmodel waarmee een grote stap voorwaarts gemaakt is op het gebied van pasvorm en comfort. Door het gebruik van Gore-Tex Pro direct laminaat is een regenbui opeens geen probleem meer; water kan namelijk niet door de buitenlaag heen dringen, wordt direct afgevoerd, wat er weer voor zorgt dat de jas niet zwaar wordt en snel droog is. Daarnaast is de Kalsoy tevens voorzien van waterdichte ventilatieritsen die een optimale verkoeling bieden in de zomer en waterdicht gesloten kunnen worden!

Ook een handige feature is de afneembare, slechtweerkraag die er voor zorgt dat wind en water niet binnen kan dringen. De DANE Kalsoy is daarnaast uitgerust met alle bekende functionele DANE features zoals een uitneembare thermovoering, EN 1621-1 gecertificeerde protectoren, 3D_MESH ZONE in de voering, diverse verstelmogelijkheden en reflectie.

Met de DANE Kalsoy GORE-TEX Pro trotseer je moeiteloos de hoogste bergpass, de pittigste buien en de heetste zomers. Zeker als je je combi compleet maakt met de DANE Lyngby Air motorbroek.

Verkrijgbaar in de kleur zwart/donkergrijs en zwart/signaalgeel in de maten 36-50 voor €799,-.

DANE producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de MotoPort vestigingen in Nederland en via de webshop van MotoPort. Kijk voor meer informatie op www.dane.eu

Bron: DANE