Iedereen die op echt koude dagen met de motor reist: let op! Voor het komende winterseizoen komt Dane met de Vinter Evo motorhandschoen. Een revolutie op het gebied van elektrisch verwarmde motorhandschoenen. De enige handschoen namelijk met Gore-Tex!

Dane Vinter Evo

De verwarmingsspiralen lopen over de vijf vingers en de handrug. De vingertoppen worden rondom verwarmd. Hiermee wordt het maken van de wintertoer een bijzondere ervaring zonder koude handen. Naast een verwarmingselement, is de Vinter Evo ook voorzien van een Gore-Tex +Grip membraan, wat 100% waterdichtheid garandeert en heerlijk ademend is voor een optimaal comfort.

De handschoen kan voorzien worden van diverse optionele warmtebronnen:

  1. Aansluiten op je eigen motoraccu.
  2. Voorzien van een 7.4 volt Li-Po accupack
  3. Voorzien van een 12 volt Li-Po Accupack.

Alles te bedienen met een knop op de handrug. De duim en wijsvinger bevat daarbij een speciaal materiaal, wat het mogelijk maakt om je smartphone en navigatiesysteem zonder problemen te bedienen met je handschoen aan. Overige onmisbare features zoals de Super FabricĀ® knokkelbescherming, reflectiebies op de handrug, dubbele manchet, polsband en de vizierwisser ontbreken uiteraard niet.

De Dane Vinter Evo is beschikbaar in de maten S tot 3XL en nu te koop in bij een van de 16 MotoPort vestigingen in het land, of online op www.motoport.nlĀ