Yamaha luidde met de TMAX een nieuw tijdperk in door in 2001 voor de eerste keer puur motorfiets-DNA in het scootersegment te introduceren. Samen met de start van het nieuwe millennium heeft de introductie van de TMAX niet alleen een geheel nieuwe markt geopend, maar onderstreepte de introductie van de TMAX ook het visionaire denken en het innovatieve ontwerp van Yamaha. Met de TMAX heeft Yamaha eigenhandig een nieuwe motorscooterklasse gecreëerd. Sinds de introductie heeft de TMAX elk jaar zijn nummer 1 positie in Europa weten te handhaven en staat de TMAX al 17 jaar aan de top.

Naast zijn prominente rol in de verkoopstatistieken heeft de TMAX de perceptie van het sportieve motorscootersegment voor altijd veranderd. Tevens was de TMAX de inspiratiebron voor de ontwikkeling van een geheel nieuwe familie Yamaha motorscooters. Door een agressief en dynamisch uiterlijk te combineren met geavanceerde motor- en chassistechnologie, blijft de TMAX een hele nieuwe generatie rijders tot de verbeelding spreken. En door uitmuntende motor- en chassisprestaties te combineren met een gebruiksvriendelijkheid en dagelijks gebruiksgemak, blijft de TMAX een opwindende en inspirerende sportscooter voor rijders die de ultieme rijervaring eisen. Bovendien wordt zijn status als de ultieme sportscooter bevestigd door het aantal trouwe klanten die hun TMAX inruilen voor een nieuw model.

Voor de vele motorscooterrijders is het Nothing but the MAX!
De zesde generatie TMAX, het vlaggenschip van Yamaha, is een topmodel dat zijn plaats in de harten en geesten van meer dan 250.000 rijders in heel Europa veilig heeft gesteld. In 2017 werd het assortiment uitgebreid met de introductie van de luxueuze TMAX DX en sportieve TMAX SX, twee modellen die de uitstekende originele kenmerken van de TMAX in ere hielden, maar tegelijkertijd ook een veel hogere specificatie boden. Voor 2018 introduceerde Yamaha een nieuw hoofdstuk, de ultieme sportieve TMAX SX Sport Edition, een model die de legendarische status van het merk nog verder versterkt.

De TMAX is nu nog interessanter!

Met wie beter dan familie kunnen we een familie-uitbreiding vieren. Ontvang nu bij aanschaf van een nieuw Yamaha TMAX-model een Yamaha Music audiosysteem cadeau t.w.v. € 449,-. De Yamaha Restio ISX-80 is een prachtig vormgegeven luidspreker, die is uitgerust met Wifi en Bluetooth en AirPlay voor streaming audio. Het meest opvallende is het bijzondere design. U versiert het huis niet alleen met geluid, maar ook met een prachtig apparaat. De designspeaker beschikt over Wifi, waardoor de muziekwereld aan uw voeten ligt.

Met Bluetooth of AirPlay voor iDevices streamt u audio vanaf een smartphone, tablet, laptop of NAS naar de Yamaha Restio ISX-80. De MusicCast-app biedt ondersteuning aan populaire muziekdiensten zoals Spotify, Deezer, Tidal en Qobuz. Verder heeft de draadloze speaker een FM-tuner ingebouwd voor het ontvangen van analoge radiozenders. Door de nieuwste Bluetooth-technologie is het mogelijk om vanaf de ISX 80 muziek te streamen naar een hoofdtelefoon of een set Bluetooth-speakers.

Ga voor de actievoorwaarden naar onze website: www.yamaha-motor.nl/tmax.