Toegevoegd aan de collectie van Difi, is het multifunctionele motorjack Sacramento 2. De leer/textiel combi is ideaal voor de sportieve rijder, die leer wil dragen, maar toch ook graag droog wil blijven bij een bui en in de zomer verkoeling wil.

Bestaat dat in 1 jas? De Sacramento 2 is voorzien van een uitneembare waterdichte Aereotex® Z-liner binnenvoering én daarin nog eens een uitneembare thermovoering. Daarbij is het matte rundleer gecombineerd met Heavy mesh wat licht van gewicht is en de wind heerlijk door laat waaien. Als je in de zomer de voering eruit haalt is het dus heerlijk luchtig. Met alle voeringen erin is het geheel warm en waterdicht!. Het leer is slim gecombineerd met stretch materiaal waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt en een hoge bescherming. Uiteraard ontbreken de gecertificeerde protectoren op ellebogen en schouders natuurlijk niet. Kortom, een unieke all-season combinatie. Zeker in combinatie met de bijpassende Difi Davis AX motorbroek.

Verkrijgbaar in de maten 48/60, in de kleuren zwart/geel en zwart. Adviesverkoopprijs €299,95

Bekijk de gehele DIFI collectie op www.difi.nl of bezoek een van de vestigingen van MotoPort voor een persoonlijk advies.