Na een succesvolle start in Eindhoven racen we door naar Rotterdam! Het elektrische scooter deelsysteem GO Sharing komt naar de Havenstad. Vanaf begin december staan er iedere dag GO Sharing e-scooters klaar in Rotterdam. Verplaatsen door het drukke stadsverkeer met een elektrische scooter is goedkoper, sneller, gemakkelijker en beter voor het milieu. De e-scooters van GO Sharing kunnen stadsritjes met de auto vervangen. Zo hebben minder Rotterdammers een auto nodig die het grootste gedeelte van de tijd alleen maar staat geparkeerd. GO Sharing maakt elektrisch scooter rijden voor iedereen mogelijk!

Hét e-scooter deelsysteem van Nederland

Vanaf 23 cent per minuut rijd je al op een GO Sharing e-scooter zonder dat er abonnements- of opstapkosten zijn. Iedereen met een geldig rijbewijs voor een scooter of auto kan gebruik maken van het deelsysteem. Via een mobiele app lokaliseer en boek je een e-scooter. Natuurlijk betaal je alleen voor het gebruik. Met 500 scooters is er altijd een e-scooter in de buurt beschikbaar. Alles wat je nodig hebt is onze app. Stap op en GO!

Makkelijker en sneller door het drukke stadsverkeer reizen

Raymon Pouwels van GO Sharing: “Onze elektrische scooter is geschikt is voor jong en oud, perfect voor studenten, toeristen en handig voor ondernemers die er zeker van willen zijn dat ze op tijd bij hun afspraak aankomen. Bovendien zijn onze e-scooters 100% elektrisch en uitstootvrij. We laden ze op met groene stroom en verlenen onderhoud en service aan de e-scooters gebruikmakend van volledige elektrische service voertuigen. De GO Sharing e-scooters dragen bij aan een schonere lucht en minder geluidsoverlast”.

GO Sharing nú in Rotterdam

Rotterdam zoekt naar slimme oplossingen die bijdragen aan een gezonde en bereikbare stad en zet volledig in op deelmobiliteit! GO Sharing ziet het e-scooter deelsysteem als de perfecte duurzame aanvulling op het mobiliteitsaanbod in Rotterdam en draagt bij aan het bereikbaar houden van de stad. Betaal per minuut, koop een prepaid pakket of toch liever voor een vast bedrag per maand zakelijk iedere dag gebruik maken van een GO Sharing e-scooter? Het kan allemaal bij GO Sharing!

Pakket verdubbelaar speciaal voor Rotterdam!

Speciaal voor de gebruikers in Rotterdam en omstreken hebben wij een te gekke actie! Download nu alvast onze app en koop één van onze GO pakketten. Je pakket kan tot wel 100% verdubbeld worden! Ben je benieuwd naar de actie? Ga naar https://go-sharing.nl/rotterdam/ voor informatie en de voorwaarden.

Ga naar www.go-sharing.nl voor meer informatie over het elektrische deelsysteem, check hoe jij kunt rijden en download direct de GO Sharing app! Snel, gemakkelijk en betrouwbaar. Just GO!

GO Sharing App Store: https://apps.apple.com/us/app/go-sharing/id1477465763?ls=1
GO Sharing Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.gosharing.gourban.app&hl=nl

Voor alle informatie:

Team GO Sharing – info@go-sharing.nl