Zero Motorcycles, marktleider op gebied van elektrische motoren, biedt kopers van de gelauwerde Zero SR/F een GRATIS Rapid Charger aan. Goed voor 6 kW extra oplaadvermogen, wat het laadproces drastisch versnelt.

Vanaf 1 februari 2021 ontvangen alle kopers die een nog niet eerder geregistreerde Zero SR/F uit modeljaar 2020 aanschaffen de Rapid Charger (installatie niet inbegrepen), zolang de voorraad strekt. De lader verhoogt de interne oplaadcapaciteit tot 12 kW (in de Premium-versie) of 9 kW (Standard-versie). Dat halveert de laadtijd van de Premium-uitvoering en zorgt ervoor dat de accu van de standaardversie zelfs drie keer sneller oplaadt.

Meer flexibiliteit voor lange ritten

De meeste laadbeurten voor elektrische motoren gebeuren doorgaans bij de mensen thuis
via een gewoon huishoudstopcontact. De Rapid Charger biedt evenwel meer flexibiliteit aan rijders die ook lange ritten ondernemen. Aangesloten aan publiekelijk toegankelijke oplaadpunten – zoals diegenen die je vindt in tankstations langs autosnelwegen – laad je een Zero SR/F Premium uitgerust met Rapid Charger op in een uur of zelfs minder*.

Nagenoeg onderhoudsvrij

Zero lanceerde de SR/F voor modeljaar 2020. Het model kon meteen op veel bijval rekenen en sleepte MCN’s trofee voor Electric Bike of the Year in de wacht. Met 190Nm koppel biedt de SR/F verbluffende acceleratie en prestaties gelijkaardig aan die van een superbike en combineert dat met een transformatieve rijervaring en onwaarschijnlijk lage onderhoudskosten. Behalve wat betreft slijtageonderdelen zoals banden en remblokken is de hele line-up van uitsluitend elektrische motoren bij Zero nagenoeg onderhoudsvrij. De accu volledig opladen thuis kost je ongeveer €2** en een complete laadbeurt biedt je een bereik van 259 km.

De actie voor een gratis Rapid Charger is enkel van toepassing op niet eerder
ingeschreven 2020 Zero SR/F motorfietsen. Zolang de voorraad strekt.

www.zeromotorcycles.com

*0-95% opgeladen

**De eigenlijke kost van het opladen hangt altijd af van de hoeveelheid energie naar de accu
wordt opgeladen en de kost van de elektriciteit.