11 juni 2021 barst het EK voetbal los! De straten kleuren al langzaam oranje en ook SYM gaat hier een steentje aan bijdragen in de vorm van de oranje SYM windschermhoes! Hoe krijg jij een gratis oranje SYM windschermhoes? Koop jij tussen 20 mei en 12 juli 2021 bij een officiële SYM-dealer een origineel SYM windscherm of accessoire pack dan krijg jij een gratis oranje SYM windschermhoes t.w.v. € 17,95*. Met de windschermhoes steun je niet alleen ons Nederlands elftal maar bescherm je ook  je SYM scooter!

Hoe beschermt de windschermhoes je scooter?
Met deze oranje windschermhoes tover je niet alleen het straatbeeld oranje, maar bescherm je ook nog eens je SYM scooter! Als je jouw SYM scooter met windscherm vol in de zon zet kan er een prisma effect ontstaan. Hierdoor kan o.a. je dashboard beschadigd raken. De windschermhoes zorgt ervoor dat er geen prisma effect kan ontstaan, waardoor je scooter niet beschadigd wordt.

Ontvang een oranje windschermhoes als bestaande SYM-rijder
Niet alleen nieuwe SYM-rijders worden beloond, maar ook de bestaande rijders die al lid zijn van de SYM familie. Heb jij al een SYM scooter met één van de bovenstaande windschermen en wil je ook zo’n prachtig oranje windschermhoes ontvangen? Niet getreurd, want ook dan kan je een gratis oranje windschermhoes krijgen!

Wat moet je als bestaande SYM-rijder doen om een gratis oranje SYM windschermhoes te krijgen?
Volg SYM op Instagram: SYMscootersnl
Plaats een openbare foto op je Instagram account met je SYM scooter en origineel SYM windscherm en tag SYM: @SYMscootersnl met hashtag #SYMoranje

Als het bovenstaande gebeurd is neemt SYM binnen 7 dagen contact met je op voor het opvragen van je adres. Daarna verstuurd SYM de windschermhoes binnen 7 dagen.

Bij welke SYM windschermen en accessoire packs krijg je een oranje windschermhoes?
Je ontvangt een oranje windschermhoes bij aankoop van de onderstaande windschermen:

Waar zijn de windschermen en accessoire packs met een oranje SYM windschermhoes verkrijgbaar?
De originele SYM windschermen en accessoire packs zijn enkel leverbaar bij officiële SYM-dealers.

  • Deze actie geldt vanaf 21 mei t/m 11 juli 2021 en is alleen van toepassing op in Nederland woonachtige consumenten
  • Voor deze actie geldt: zolang de voorraad strekt
  • Deze actie is in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen 2014. Eventuele klachten over deze actie kunnen worden gericht aan Moteo Nederland B.V. , afdeling Klantenservice, info@symscooters.nl
  • De actie geldt enkel bij officiële SYM-dealers