Eén van de belangrijkste aankoopmotieven voor een Vespa is de uitstraling van design en karakteristieke vormgeving, naast de hoogstaande kwaliteit. De beschikbare, specifieke accessoires van Vespa dragen bij aan nog meer comfort en gebruiksgemak. Met de lente in het vooruitzicht voor Vespa reden om een aantrekkelijke actie in april te organiseren. Iedere koper van een nieuwe 50cc 4 takt Vespa Primavera of een 50cc 4 takt Vespa Sprint krijgt bij de officiële Vespa dealer tijdens de actieperiode die loopt van 1-4 tot 30-4 de mogelijkheid om ter waarde van €250,- één of meerdere van de geselecteerde actie-accessoires te laten monteren.

De actie is nationaal van kracht en wordt exclusief bij iedere officiële Vespa-dealer in de Benelux georganiseerd voor de modellen Vespa Primavera en Vespa Sprint. Het accessoire tegoed van €250,- kan worden gebruikt voor de aanschaf van een hoog of een laag windscherm, een praktische voor- of achterdrager en een set valbeugels.

Michael Ras, marketing manager van Piaggio Vespa BV: “Voor geen enkel ander scootermodel zijn zoveel unieke, onderscheidende accessoires leverbaar als voor de Vespa. Bij de aanschaf besluit dan ook nagenoeg iedere koper om zijn of haar Vespa te voorzien van één of meerdere originele accessoires naar eigen smaak, ter verhoging van het comfort en het gebruiksgemak. Wij maken de keuze daarvoor nu nog eenvoudiger door bij de aanschaf van een Vespa Primavera of Sprint 50cc 4-takt tijdens de actieperiode een direct inwisselbaar accessoire-tegoed van 250 euro te geven wat gebruikt kan worden voor één van de vier actie-accessoires.”

De Vespa Primavera is leverbaar vanaf € 3.099,- (Nederland) en € 3.189,- (België). De officiële Vespa-dealers in de Benelux zijn te vinden op www.vespa.be en www.vespa.nl.