Het merkenaanbod van Hoco Parts gaat wederom groeien, dankzij de overname van Rino Trading. Het Belgische bedrijf is al meer dan veertig jaar een belangrijke speler op het gebied van offroad-producten. In Barneveld, waar het hoofdkantoor van Hoco Parts is gevestigd, wordt inmiddels hard gewerkt aan de integratie.

Hoco Parts zet een flinke stap met de toevoeging van de merken die Rino Trading voert. Hierdoor gaat de kwaliteitsgroothandel in motoronderdelen en -accessoires vanaf 21 oktober een nog groter aanbod leveren, waar vooral op het gebied van offroad een serieuze groei ontstaat. Doordat Hoco Parts de volledige distributie van Rino Trading overneemt, leveren zij nu ook producten van onder meer Putoline, Vertex Pistons, Hot Cams, UFO Plast, HGS Exhaust Systems en Twin Air.

Om de goede kwaliteit en het hoge serviceniveau te waarborgen, gaan alle vertegenwoordigers van Rino Trading mee in de nieuwe constructie. Zij treden in dienst bij Hoco Parts en op die manier blijven de vertrouwde contactpersonen voor de dealers behouden. Door de expansie van het dealernetwerk gaat Hoco Parts zich in de toekomst nog meer richten op een uitgebreide service richting de dealers.

Arno van de Glind, managing director van Hoco Parts: ‘Uiteraard zijn we trots op deze stap, aangezien Hoco Parts op deze manier een mooie groei realiseert. Ons aanbod is nu completer dan ooit tevoren en we vergroten hiermee tevens ons dealernetwerk.’

Tom van Ewijk, eigenaar en directeur van Rino Trading: ‘In Hoco Parts hebben wij een goede partner gevonden die de distributie van onze merken verder kan uitbouwen. Belangrijk daarbij is ook dat het fijn is om te zien dat onze klanten een gelijk serviceniveau gaan ervaren via Hoco Parts.’

Over Hoco Parts
Als kwaliteitsgroothandel in motoronderdelen en -accessoires levert Hoco Parts al jaren hoogwaardige producten aan toonaangevende dealers. Het bedrijf uit Barneveld maakt onderdeel uit van de Powersports Distribution Group (PDG). Naast Hoco Parts bestaat PDG uit DC Afam. De groep voert een breed assortiment en opereert in heel Europa.

www.hocoparts.nl