De PCX 125 is sinds 2013 de best verkopende scooter in Europa. Hij dankt zijn succes aan een formule die Honda gedurende vele jaren geperfectioneerd heeft. Het aantrekkelijke en moderne ontwerp zorgt ervoor dat de PCX perfect past in een stijlbewuste stedelijke omgeving, terwijl zijn compacte afmetingen ertoe bijdragen dat hij vlot door alle verkeer geraakt. De comfortabele rij-houding, de opbergruimte onder het zadel die groot genoeg is voor een integraal helm en de all round afwerking geven deze scooter de X-factor in persoonlijk comfort en daaraan dankt hij meteen ook zijn naam.

In 2010 was de PCX al de eerste tweewieler die de start-stop technologie gebruikte en twee jaar later was het de eerste scooter in Europa met Honda’s uiterst efficiënt eSP (enhanced Smart Power) motorblok. Heel veel waar voor je geld dus, zowel bij de aankoop als tijdens het gebruik. Dat heeft duidelijk bijgedragen tot de populariteit van de PCX.

Model updates: Europa’s favoriete 125 cc scooter voldoet nu aan de EURO4 normen voor 2016. De actieradius van 375 km van de PCX, zijn zuinig motorblok (2,1 liter op 100 km) met start-stop technologie, hoogwaardige LED lichten, opvallende stijl en groot comfort zorgen voor een aantrekkelijk pakket dat zijn populariteit zal blijven garanderen in Europa.

Meer informatie klik hier