De Honda promoties die ten behoeve van het Salon in Brussel begin dit jaar aangekondigd werden, zijn wegens doorslaand succes verlengd met een maand.

Buiten de introductieprijzen van de nieuwe modellen werden er diverse promoties aangekondigd. Zo bood Honda aantrekkelijke financieringsmogelijkheden, korting op bepaalde modellen, korting op accessoirepakketten, een combinatie van bovenstaande en zelfs het winnen van een gesigneerde Marquez helm aan.

Gesigneerde Marquez helm
Wie op het Salon een nieuwe Honda motorfiets kocht, maakte kans een door Marquez zelf gesigneerde helm te winnen. Uit alle inzendingen is inmiddels een gelukkige winnaar geloot. Meneer Mike Hubrecht kocht op het Salon een nieuwe Gold Wing en zat met de lotingsvraag het dichtste bij het totaal aantal bezoekers van het Salon. Hierdoor wint hij de gesigneerde Marquez helm. Namens ons allemaal; van harte gefeliciteerd en veel veilige kilometers toegewenst.

Salon promoties
Vanzelfsprekend is bovenstaande promotie afgelopen. Echter zijn alle overige Salon acties verlengd tot eind februari:

  • De kortingen op de aankoopprijs; bijvoorbeeld bijna €1.000,- korting op een NC750X (Salonprijs is € 7.199,-) of CB1100 EX (Salonprijs is € 12.299,-), € 5.899,- voor een CB500F of € 3.099,- voor een MSX125.

 

  • Maar ook de actie met de gratis accessoire pakketten loopt door. Denk aan een ‘performance pack’ voor de VFR1200X, een ‘business pack’ voor de nieuwe X-ADV of een ‘superbike pack’ voor de CBR650F. Op de nieuwe website met daarop alle Honda Salon promoties, kunt u per model alle beschikbare accessoire pakketten en de inhoud van de pakketten terug vinden.

 

  • Ook de mogelijkheid om tegen 0% rente financiering aan te bieden is verlengd.

Bezoek snel een dealer bij u in de buurt en ontdek wat uw mogelijkheden zijn.

Alle bovenstaande promoties zullen nog doorlopen t/m 28 februari 2018 en zijn uitsluitend geldig in België.

www.honda.be