Jopa Racing Products voegt na FLY Racing, met Blauer HT opnieuw een nieuw merk toe aan het groeiende merkenportfolio. 

Blauer HT Jopa

Blauer USA

In 2001 tekende het Italiaanse FGF Industry een licentieovereenkomst met de Amerikaanse kolos Blauer USA. FGF Industry is erin geslaagd het legendarische uniformmerk op de modemarkt te brengen door de kledingstukken zorgvuldig te selecteren en te reconstrueren om ze een sterk karakter en een goed gedefinieerde stijl te geven. Dit terwijl de essentiële kenmerken van de oorsprong van het merk behouden blijven.

Naast de historische Heritage-kledingstukken van de collectie staat een reeks geavanceerde, innovatieve kledingstukken. Deze zijn met respect voor de solide productiefilosofie van het merk ontworpen. De lijn voor mannen, vrouwen en kinderen lopen synchroon met de hedendaagse mode, met kleurrijke kledingstukken en materialen die naar voren zijn gebracht tot nu toe met origineel, creatief ontwerp.

Blauer HT

Blauer HT werd geboren als een ontwikkeling van het merk. Het is een hypermoderne kledinglijn die is gemaakt volgens technische, functionele en hoge prestatienormen. De stoffen zijn technologisch, innovatief en performant en hebben zeer technische eigenschappen. De collectie is bestudeerd voor de kosmopolitische ‘stedelijke reiziger’. Blauer HT is geïnspireerd door functionele superioriteit en technologische innovatie om de kwaliteit van comfort en de bewegingsvrijheid te verhogen. Veiligheid, techniek en innovatie die wijselijk vermengd zijn met elegantie, design en passie maken onze helmen tot Blauer Helmets.

 

Gecertificeerde motorjassen

Blauer HT motorkleding kenmerkt zich door de eenvoud van de lijnen, de verfijnde en bijzondere kleuren en de exclusiviteit, die deze kledingstukken tot een referentiepunt maken voor de nieuwe rijder. De Blauer HT jassen en helmen hebben een verfijnd en daadkrachtig karakter, zonder in te boeten aan veiligheid, kwaliteit en comfort. Blauer HT motorjassen zijn gecertificeerd, geleverd en voorbereid voor verwijderbare beschermingen op elleboog, schouders en rug.

 

Bekijk snel de complete collectie van Blauer HT op de website van Jopa Racing Products