Mitas is geselecteerd als leverancier van de originele uitrusting voor de nieuwe Piaggio Beverly 400-reeks 2021 met zijn TOURING FORCE-SC banden.

“We zijn zeer verheugd dat we zijn geselecteerd als leverancier van originele onderdelen voor de nieuwe Piaggio Beverly 400. Het partnerschap betekent een verdere versterking van onze relatie met Piaggio en onze inspanningen om producten te leveren voor efficiënte stedelijke mobiliteit”, zegt Gustavo Pinto Teixeira, Vice President Tweewielers en speciale banden. De Piaggio Beverly 400 herdefinieert het concept van stedelijke mobiliteit, dat twintig jaar geleden begon te evolueren. Deze sportieve en elegante motorfiets brengt de rijervaring naar een ander niveau.

De nieuwe Piaggio Beverly 400 en Beverly 400 S 2021 zijn uitgerust met Mitas TOURING FORCE-SC 120/70 -16 voor- en 150/70 -14 achterbanden. Mitas TOURING FORCE-SC is een ideale reispartner voor dagelijkse stedelijke mobiliteit. Het loopvlakpatroon, geïnspireerd op de Mitas TOURING FORCE sport toerband, biedt alle voordelen van deze band. Dankzij de eenvoudige bediening, het comfort en de grip in alle weersomstandigheden kunnen rijders het stadsverkeer volledig beheersen.

Mitas is een van Europa’s toonaangevende bandenmerken voor landbouwmachines, bouwvoertuigen, intern transportmaterieel, motorfietsen en andere speciale segmenten. Ga voor meer informatie over de TOURING FORCE-SC banden en het Mitas-productassortiment naar www.mitas-moto.com.

Pepe Parts is de Nederlandse importeur voor Mitas banden. www.pepeweb.nl