Maak kennis met jouw nieuwe stadsveroveraar, Monasso.

Waar je reis ook begint of eindigt, er zijn alleen maar meters te winnen met de e-scooter van Monasso. Bij een constante snelheid van 25 km/u leg je tot wel 60 km af en met een tweede accu maar liefst het dubbele. Dat staat gelijk aan twintig keer op en neer naar je favoriete kroeg, drie dagen zorgeloos cruisen in de stad of een enkeltje uitwapperen in Zeeland. Heb jij je route al uitgestippeld?

Premium features, sleek design en nuttige extra’s. Jouw Monasso is van kop tot staart uitgerust met details die ertoe doen. De Monasso e-scooters moeten het niet alleen van hun looks hebben. Daarom moet je voor sommige voordelen en kwaliteiten even onder de kap kijken. De feiten op een rijtje:

  • Een fluisterstille Bosch elektromotor van gerenommeerde Duitse kwaliteit
  • Een uitneembare LG lithium ion batterij
  • 1200 watt piekvermogen
  • Zuinig met grote actieradius
  • Minimaal onderhoud

Daarnaast is jouw Monasso e-scooter standaard bewapend met een alarm en anti-diefstal systeem om grijpgrage handen te weren. Met je afstandsbediening zet je hem nonchalant op slot. Wie vervolgens jouw e-scooter probeert te activeren, staat een verrassing te wachten. Een oorverdovend alarmgeluid, zwaaiende lichten en een geblokkeerd wiel om verplaatsing te voorkomen. De boodschap is meteen duidelijk: hands off.

Meer weten over Monasso? Neem dan een een kijkje op monasso-ev.com