Monimoto introduceert met trots de Monimoto 9, haar nieuwste innovatie in anti-diefstal GPS tracking technologie. Voortbordurend op de basis van de Monimoto 7, een marktleider die bekend staat om zijn uitzonderlijke kwaliteit en klanttevredenheid, breidt de Monimoto 9 zijn bereik uit tot buiten motorfietsen en biedt ongeëvenaarde beveiliging voor een breed spectrum, waaronder ATV’s, boot(motoren), trailers en nog veel meer.

Innovatief ontwerp en verbeterde duurzaamheid

Monimoto 9 biedt verschillende verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, Monimoto 7. Terwijl de Monimoto 7 een hoge standaard zette met een batterijlevensduur van 24 maanden, introduceert de Monimoto een compacter en oplaadbaar ontwerp met een batterijlevensduur van 12 maanden. De Monimoto 9 is ontworpen voor de ruwe omgevingen van de motorsportindustrie en is water- en stofbestendig, waardoor hij ideaal is voor gebruik buitenshuis. Alle reeds beschikbare functies, zoals automatisch in- en uitschakelen, detectie van onbevoegde bewegingen, onmiddellijke diefstalwaarschuwingen die naar de telefoon van de eigenaar worden verzonden en het in realtime volgen van voertuigen via de Monimoto-app, zijn herzien en aangepast op basis van feedback van klanten.

Verbrede horizon

De Monimoto 9 is niet meer alleen voor motorfietsen. De geavanceerde functies en verhoogde duurzaamheid maken het een ideale keuze voor het beveiligen van een breed scala aan voertuigen en apparatuur in verschillende omgevingen, met name die blootgesteld zijn aan zware omstandigheden (crossmotoren, ATV’s, UTV’s, buitenboordmotoren van boten, of apparatuur in afgelegen gebieden zonder permanente stroomvoorziening). Deze uitbreiding naar nieuwe markten benadrukt onze toewijding aan het voldoen aan en overtreffen van de veranderende beveiligingsbehoeften van onze klanten.