Als eerste binnen de scooterbranche is Moteo Nederland gestart met private lease voor haar elektrische merk Super Soco. Binnen de automotive is private lease niet meer weg te denken en daarom is het vanaf nu mogelijk om naast direct betalen en financial lease, zorgeloos een elektrische scooter te leasen zonder investering vooraf. Voor een vast bedrag per maand rijd je  inclusief verzekering en onderhoud een elektrische scooter.

priivate lease

Met het nieuwe product Moteo Scooter Lease, kan online een scooter worden samengesteld en besteld op www.vmotosoco.nl. Na een financiële check hoeft je alleen nog maar de scooter op te halen bij of te laten bezorgen door een Moteo Excellent dealer. Het landelijke dealernetwerk is in staat de levering en de service snel en vakkundig uit te voeren.

Ook voor de zakelijke klanten heeft Moteo diverse oplossingen binnen de lease. Deze op maat gemaakte pakketten zorgen ervoor dat Moteo mobiliteit makkelijk kan maken voor iedereen en elk bedrijf.

Het bedrijf
Moteo Two Wheels Europe is een onafhankelijke importeur en distributeur van motorfietsen en scooters in zes verschillende Europese landen. In Nederland startte Moteo 45 jaar geleden met Peugeot scooters, daar op volgde het merk SYM in 2001, Benelli in 2018 en het elektrische merk Super Soco kwam in 2020 op de Nederlandse markt. Op dit moment is Moteo de grootste scooter importeur van Nederland.