Vanaf 19 tot en met 27 januari staan de paleizen 8 en 9 van het Salon in Brussel weer boordevol met de laatste nieuwe motorfiets modellen. MotoMondo zal dit jaar met maar liefst twee stands aanwezig zijn met in Paleis 8. 

Op stand 8.01 tref je het laatste nieuws van Mash. Namelijk de nieuwe Seventy 125 als het nieuwe instapmodel in het Mash-gamma maar ook de langverwachte Dirt Track 650 zal te zien zijn tussen alle andere Mash modellen. Op dezelfde stand vindt u ook het nieuwe merk dat MotoMondo aan haar portefeuille heeft mogen toevoegen te weten Royal Enfield. Het langst producerende motorfietsmerk zal uiteraard de nieuwe Twins laten zien maar ook de Himalayan en de klassieke Singles zijn aanwezig.

Klein maar fijn is het eerste nieuwe Hyosung model onder de vlag van MotoMondo, de Aquila 125 Bobber, eveneens te zien in Paleis 8 op stand 01. Iets verder in Paleis 8 op stand 03 zijn de 2019 modellen te zien van het Italiaanse MV Agusta. Met maar liefst 10 modellen is het exclusieve merk aanwezig op het Salon waaronder de unieke Super Veloce 800. Maar ook de onlangs gepresenteerde 35 kW uitvoeringen van de F3 675 en Brutale 800 in nieuwe kleurstellingen zijn te bewonderen. Reden te meer om eens een bezoek te brengen aan het Salon in Brussel.

www.motomondo.nl