Vanaf 14 tot en met 17 februari staat hal 7 weer boordevol met het laatste motorfietsnieuws. MotoMondo zal dit jaar met maar liefst drie stands aanwezig zijn in Utrecht. Het laatste nieuws van Mash vind u op stand 7C028. Daar zal de opvolger van de Seventy, het eerste model van Mash uit 2012, te zien zijn maar ook de langverwachte Dirt Track 650.

Op dezelfde stand vindt u ook het nieuwe merk dat MotoMondo aan haar portefeuille heeft mogen toevoegen te weten Hyosung. Klein maar fijn is het nieuwe model maar de Aquila GV 125 S Bobber weet zeker iedereen te imponeren. Probeer hem anders eens op het buitenterrein bij BOVAG Try the Bike. Een primeur voor Nederland is de aanwezigheid van Royal Enfield. Te zien op stand 7C014 en daar presenteert het langst producerende motorfietsmerk uiteraard de nieuwe 650cc Twins maar ook de Himalayan en de klassieke Singles. Naast de motoren zal ook de nieuwe casual kledinglijn en de riding gear van Royal Enfield te bewonderen zijn.

Op de derde stand (7C050) zijn de 2019 modellen te zien van het Italiaanse MV Agusta. Met maar liefst 10 modellen is het exclusieve merk aanwezig op de MOTORbeurs Utrecht waaronder de unieke Brutale 1000 Serie Oro. Maar ook de onlangs gepresenteerde 35kW (en daarmee geschikt voor het A2-rijbewijs) uitvoeringen van de F3 675 en Brutale 800 in nieuwe kleurstellingen zijn te bewonderen. Voor wie graag willen proefrijden op de Mash en Royal Enfield motoren hebben we goed nieuws. Proefrijden op Mash en Royal Enfield kan direct op de MOTORbeurs. Direct naast hal 7 is er een groot testparcours waar men de nieuwe modellen aan de tand kan voelen.

www.motomondo.nl