Vanaf komend seizoen zullen de coureurs van de Molenaar NSF100 Cup door NOIZEZZ worden voorzien van gehoorbescherming. Dankzij het hoge kwaliteit maatwerk van de Hoofddorpse fabrikant verschijnen de jonge coureurs ook op het gebied van gehoor optimaal beschermd aan de start!

Topprestaties en bescherming

Bij de Molenaar NSF100 Cup staat optimale begeleiding en veiligheid altijd voorop. De jonge talenten kunnen rekenen op de begeleiding van een toegewijde NSF-crew en samen met een KNMV MT-trainer wordt er aandacht besteed aan alle facetten van de motorsport, zowel op als naast de baan. NOIZEZZ voegt daar nu advies en begeleiding over goede gehoorbescherming aan toe. Eerder ging NOIZEZZ al een partnerschap aan met de KNMV om motorrijders te wijzen op het belang en de voordelen van gehoorbescherming bij het motorrijden. NOIZEZZ zal nu ook de Molenaar NSF100 Cup gaan begeleiden met advies en op maat gemaakte gehoorbescherming. Alle geselecteerde coureurs voor seizoen 2023 kunnen tijdens de kick-off in december rekenen op advies op maat. Niet alleen helm en race-outfit maar ook gehoorbescherming zal bij iedere coureur persoonlijk worden opgemeten.

Carla Molenaar, organisator Molenaar NSF100 Cup: “Bij ons gaan prestatie en veiligheid altijd hand in hand. Goede gehoorbescherming vergroot de veiligheid van de motorrijder en verhoogt tegelijk de concentratie en daarmee de prestaties. Het is belangrijk dat de jeugd zich zo vroeg mogelijk leert beschermen tegen gehoorschade.”

Mark van Dijk, CEO NOIZEZZ: “Molenaar NSF100 geeft jong talent een unieke kans om zich te ontwikkelen in de motorsport. Wij zijn blij dat we met advies en speciaal voor de motorsport ontwikkelde oordoppen eraan kunnen bijdragen dat het gehoor van deze jonge topsporters maximaal beschermd wordt en zij toch optimaal kunnen presteren tijdens het racen.”

Over NOIZEZZ

NOIZEZZ is een internationaal toonaangevende ontwikkelaar en producent van oorstukjes, gehoorbescherming en specials, gevestigd in Hoofddorp. Het bedrijf werd opgericht in 2009, telt 20 medewerkers en levert jaarlijks meer dan 60.000 sets gehoorbescherming aan ruim 600 verkooppunten in binnen- en buitenland. NOIZEZZ heeft een belangrijke missie: mensen te beschermen tegen onomkeerbare gehoorbeschadiging en tegelijkertijd optimaal te laten genieten van geluid. Behoud van de spraakverstaanbaarheid, optimaal draagcomfort en onzichtbaarheid zijn daarbij belangrijke USP’s. NOIZEZZ biedt een groot deel van haar assortiment aan in zowel een universele als maatwerk oplossing. Onder de gebruikers bevinden zich leden van diverse orkesten en overheidsinstellingen. NOIZEZZ heeft haar eigen laboratorium waar met vakmanschap maatwerk wordt gefabriceerd.

nsf100championship.nl