Meiden opgelet: ontwerp je eigen Rusty Stitches motorjas

door

Het platform Motormeiden en motormerk Rusty Stitches zetten een unieke ontwerpwedstrijd op voor de perfecte vrouwelijke motorjas. Eindelijk een motorjas die je helemaal zelf kan samenstellen, van de rits tot de kleur, alles kan! De winnaar van de ontwerpwedstrijd zal de jas daadwerkelijk winnen! Dus pak potloden en pennen maar uit de kast en stuur jouw motorjas in. Het blanco motorjasje is te downloaden op de website van Motormeiden.

Motormeiden Rusty Stitches

Motormeiden en Rusty Stitches willen alle vrouwen die motorrijden inspraak geven bij de creatie van de perfecte motorjas! “We horen nog zo vaak dat het beter en anders kan! Met deze wedstrijd kan iedereen aangeven wat er belangrijk is en kunnen we het hele maakproces aansturen en beïnvloeden. Iedereen heeft inspraak en invloed, dat koppelen we dan via socialmedia terug.” aldus Tessa Deurloo –Oprichter van Motormeiden

Rusty Stitches

Rusty Stitches staat o.a. bekend om de gewaagde, maar superveilige motorjassen.  Al jaren hebben zij de bestverkochte vrouwelijke motorjas van Nederland. ‘Het basisontwerp voor deze wedstrijd wordt grotendeels gebaseerd op het model Joyce. Dat is ook het enige dat vast staat. Werkelijk alles is voor deze wedstrijd aan te passen; lengte, taille, accessoires, kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos!”

Motormeiden Rusty Stitches

Meedoen met de wedstrijd kan t/m 29 maart 2021. Uit alle inzendingen worden 5 potentiële jasjes gekozen waarop gestemd kan worden. Op de website kun je een blanco jas downloaden, ook worden er leuke tips gedeeld!

Klik hier om mee te doen