MONIMOTO:
Bescherm de motor, scooter of andere voertuigen tegen diefstal met een handig, betaalbaar en effectief product!

Tech bedrijf Monimoto heeft een draadloos alarm en tracker ontworpen dat geen gespecialiseerde inbouw behoeft, maar quick-install en ‘easy use’ is. Het maakt gebruik van een stil alarm en een smart key. Hiermee hebben reeds duizenden motorrijders hun gestolen motoren terug kunnen krijgen.

De Monimoto tracker biedt ten opzichte van standaard GPS trackers het grote voordeel dat wanneer de Monimoto tracker ongebruikelijke beweging van het voertuig detecteert, hiermee een stil alarm in werking wordt gezet en de eigenaar direct gebeld wordt. Bij geen contact, belt het systeem nogmaals en vervolgens stuurt het een sms. Standaard GPS trackers versturen alleen een sms-bericht of mail.

Download de Monimoto app voor iOS of Android en de set up neemt nog geen 10 minuten in beslag. Geen speciale bedrading nodig of tools. De inbegrepen longlife batterijen in de tracker gaan ongeveer een jaar mee en zijn daarna gemakkelijk te vernieuwen. Monimoto tracker maakt gebruik van een voor geïnstalleerde SIM-kaart voor internationaal gebruik en een daar bijbehorend abonnement om te kunnen bellen en data te versturen naar het verbonden mobiele nummer. De kosten hiervoor zijn zijn € 3,-/maand.

Vanaf eind juli is bij Perier Motorsport de Monimoto Tracker leverbaar in twee uitvoeringen: MM5 = 2G (Europees continent) en MM6 = 2G én 3G (Europa, USA en Azië). https://monimoto.com

Pando Moto laat zien hoe beschermende motorkleding en er goed uit blijven zien uitstekend samen gaat! Ontworpen door gepassioneerde motorrijders die eerder niet konden slagen voor motorkleding die je er goed laten uitzien en je tevens goed beschermt.
Pando Moto is een premium motorkleding merk dat fabriceert in Europa en werkt met innovatieve design technologieën en geavanceerde materialen zoals Dyneema, Cordura en Kevlar. Wereldwijd is er een enorme vraag naar het Pando Moto Dyneema protectievest en -broek.

Pando Moto artikelen zijn CE-gekeurd met A en AA classificering. Het development – en fabricageteam zijn bijzonder ervaren en hebben samengewerkt met veel gerenommeerde merken waaronder Ted Baker, Victoria Beckham en Stella McCartney.

Bekijk alle modellen op https://pandomoto.com