Polini heeft, dankzij de vele technische kenmerken van de nieuwe variateur, de prestaties van de Honda Forza 350 E5 maxiscooter flink verbeterd. Polini spreekt voor de prestaties zowel in termen van sprint als vermogensafgifte. De poelie met 12 rollen is opnieuw ontworpen een heeft nu een hellingshoek van 13 ° De high tech bus is gemaakt van verchroomd nikkelstaal met een lage wrijvingscoëfficiënt. Het beschikt over de geavanceerde DLC behandeling met carbon basis. Deze innovatieve technologie wordt veelal specifiek in de race en luchtvaart toegepast waarbij onderdelen worden onderworpen aan heftige slijtage.
De grootte van de bus heeft de functie van vetreservoir; een speciale veer binnenin zorgt voor een constante verdeling van het vet op de bus, zelfs tijdens de zwaarste gebruiksomstandigheden.
Dankzij deze speciale technische kenmerken blijven de prestaties constant en het is niet nodig voortdurend de de rollen aan te passen om de beste prestaties te vinden.
De Polini 12-rollen variateur voor Honda Forza 350 Euro 5 wordt geleverd met een compressie veer die 15% sterker is dan de originele. Dit verhoogt het toerental van de motor bij het starten.
Het pakket omvat een set van 25×11 rollen van 7,5 gr.

Item: 241.75
consumentenprijs 222,64 euro inclusief BTW
100% made in Italy

Meer info kijk op de POLINI website