Ambitie, visie en passie hebben ervoor gezorgd dat REV’IT! het huidige pand in Oss, waar het Nederlandse merk sinds 2000 in gevestigd is, gaat verlaten. In het derde kwartaal van 2019 betrekt REV’IT! het nieuwe hoofdkantoor, op een zichtlocatie pal naast de snelweg A59 in Oss. Het pand bestaat uit 3.600 vierkante meter kantoorruimte en 5.400 vierkante meter magazijn.

In de loop der jaren is er veel veranderd voor het designbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van hoogwaardige, technische motorkleding. Ivan Vos, Managing Director van REV’IT!, legt de stap om te verhuizen uit: “Sinds 2000 waren we gevestigd in ons huidige pand. We zijn sinds die tijd ontzettend hard gegroeid, dus dit is een logische stap die ook past bij onze visie en huidige positie in de markt.”

Ook het team van REV’IT! breidt zich ieder jaar verder uit. “Op dit moment werken er ongeveer negentig medewerkers bij REV’IT! waarvan tachtig op het hoofdkantoor in Oss. In 2017 hebben we tweeëntwintig medewerkers aan ons team toegevoegd en we verwachten de komende jaren het team nog verder uit te breiden. We willen een een fijne werkplek voor iedereen creeëren en architectenbureau cepezed heeft ook hier goed in meegedacht. Zo zal er genoeg ruimte zijn voor ontspanning in een restaurant, lounge en sportclub.”

Met trots vertelt Ivan over het nieuwe hoofdkantoor op deze A-locatie: “Het nieuwe pand zal een reflectie zijn van onze kernwaarden: Design, Performance en Innovation. Centraal daarbij staat de enorme verantwoordelijkheid die we voelen voor de veiligheid en het welzijn van de motorrijder. Verder wordt er een B2B showroom opgenomen en breiden we ons eigen laboratorium verder uit waar we materialen en producten wetenschappelijk testen.”

“We willen als merk mensen inspireren om motor te rijden en faciliteren een passie”, vervolgt Ivan. “We verwachten dat ons nieuwe pand deze ambitie ook weerspiegelt.”

www.revitsport.com