REV’IT! introduceert een gloednieuwe essentiële GORE-TEX damesoutfit – de Lamina GTX Ladies. Een outfit dat de deuren opent naar avontuurlijke reizen in alle seizoenen, zowel over de gebaande paden als daarbuiten. Zowel de Lamina GTX Ladies jas als de Lamina GTX Ladies broek zijn nu te ontdekken bij uw officiële REV’IT! dealer.

Dialoog gedreven design

Met een totaal nieuwe aanpak van het ontwerp- en ontwikkelingsproces van REV’IT!, bieden de Lamina GTX Ladies jas en broek een ongeëvenaarde pasvorm en snit, specifiek ontworpen voor vrouwen. Door zowel de jas als de broek in letterlijk in 3D te ontwerpen – rechtstreeks op een buste – in plaats van de conventionele tweedimensionale aanpak, heeft REV’IT! een pasvormgericht rijcomfort weten te bereiken dat de lat hoger legt voor avontuurlijke reisoutfits voor vrouwen. REV’IT! noemt deze aanpak “dialoog gedreven design.”

Dagenlang rijcomfort

Naast het ingebouwde comfort om gemakkelijk lange dagen op de motor te kunnen doorbrengen, is de Lamina GTX Ladies outfit bovenal ontworpen om meerdere seizoenen op één dag aan te kunnen. Dit is mogelijk dankzij de 100% waterdichte constructie met lichte en gelamineerde GORE-TEX materialen, en de hoogwaardige waterdichte ritstechnologie van de marktleiders TIZIP®. Dit wordt gecombineerd met doordachte en effectieve ventilatie, geïntegreerd in het progressieve ontwerp van de jas, geïnspireerd op de outdoor-scene, om een perfecte balans te bieden tussen functionele technologie en esthetische aantrekkingskracht van topklasse.

In veiligheid en met stijl

Met aandacht voor ontwerp, prestaties en innovatie, biedt de Lamina GTX Ladies outfit – zowel de jas als de broek – topklasse bescherming met een CE-klasse AA veiligheidscertificering. REV’IT!’s eigen CE-niveau 2 SEESOFT AIR rugprotector, CE-niveau 2 SEEFLEX-protectie op schouders, ellebogen en knieën, en CE-niveau 1 SEESMART op de heupen zijn standaard inbegrepen om ervoor te zorgen dat jij veilig en met vertrouwen kunnen rijden, en dat alles met stijl. Waar de avontuurlijke reis je ook heen leidt.

LAMINA GTX LADIES JAS

Adviesverkoopprijs €669,99