De Rusty Stitches ANNA is eindelijk een motorjas waar je als vrouw geen complex van krijgt! Het platform Motormeiden & motorkledingmerk Rusty Stitches schreven begin dit jaar een motorjas ontwerpwedstrijd uit om de perfecte vrouwelijke jas te ontwerpen. Ruim 200 vrouwen uit Nederland en België hebben meegewerkt aan de motorjas, waarvan elk detail was aan te passen. Na een uitgebreide testfase, kan nu volmondig gezegd worden dat de perfecte vrouwelijk motorjas er is. Hoewel er altijd ruimte is voor verbetering.

Rusty Stitches ANNA

De motorjas heet ANNA, vernoemd naar de winnares van de motorjas ontwerpwedstrijd, die is gekozen door de community van Motormeiden.

“Wij vonden het belangrijk dat elke vrouw in de motorjas past, dus is hij beschikbaar van maat 36-56. Het ontwerp m is buitengewoon uniek en zie je nergens anders. De vrouwelijkheid is terug te zien in de prachtige gestroomlijnd pipeline bij de taille en op de armen. De gave strepen op de schouders en achterkant geven de jas een super hippe uitstraling, je hebt echt iets bijzonders!”, aldus Tessa Deurloo – oprichter Motormeiden

Hoe zie je dat de motorjas door vrouwen is ontworpen?

De Motormeiden motorjas is voorzien van allemaal handige (motor) snufjes en heeft (de)taille! Extra taille zelfs, want zo zitten er ritsen op de heup voor 10 cm meer speling, is de jas extra lang zodat je nooit een blote rug hebt en heeft hij veel zakken, die je op het eerste oog niet ziet maar heel handig zijn. Uiteraard is de jas voorzien van CE protectie en andere handige snufjes!

Volgens Rusty Stitches is er duidelijk veel vraag naar goede vrouwelijke motorjassen. “Bij de motorjas van Motormeiden hebben we gekeken hoe we al die mooie vrouwelijke vormen kunnen omarmen en dit kunnen gieten in een perfecte vrouwelijke motorjas. Dat is volgens ons goed gelukt, hoewel er altijd ruimte is voor verbetering”

De limited editie motorjas is in pre-order te bestellen tot 1 oktober 2021 via de volgende link