Het merk Rusty Stitches wint steeds meer terrein bij de motorliefhebbers in binnen-en buitenland. Dit is echter ook geen verassing want sinds de lancering speelt het merk goed in op de behoeftes van motorrijders en is snel herkenbaar door de iconische aap.

Voor het nieuwe jaar komt Rusty Stitches met veel nieuwe producten op het gebied van de urban motorrijders, maar hebben daarnaast ook veel andere toevoegingen en producten verbetert zoals de welbekende Jari & Joyce. Naast jassen heeft Rusty Stitches ook nieuwe handschoenen toegevoegd aan de collectie.

Jari & Joyce V2

De bestseller Jari & Joyce is geüpdatet naar de V2 versie. Deze leren motorjas van Rusty Stitches drukt sinds de start in 2017 zijn stempel op het merk. De nieuwe variant zorgt voor nog meer comfort door de verbeterde binnen voering en de toevoeging van ventilatie op de rug. De Jari & Joyce zijn verstelbaar in de taille en polsen voor een goede pasvorm. Aan de voorkant van de jas zitten twee ventilatieritsen op de borst. De uitneembare beschermers op de schouder en elleboog zorgen voor je veiligheid zonder in te leveren op draagcomfort. De Jari V2 kan eenvoudig worden geüpgraded met een D30 rugprotector.

De Jari V2

Ann

De Ann is een absolute eyecatcher met haar oil look. Durf deze jas van Rusty Stitches te dragen en je zal versteld staan hoe deze jas er zelfs tijdens donkere ritten uitziet. Veel ogen zullen op je gericht zijn als je over de straat scheurt met de Rusty Stitches Ann. Naast zijn indrukwekkende look biedt de jas gegarandeerde veiligheid en ultiem comfort.

De nieuwe Rusty Stitches Ann

Dylan

De Dylan is een praktische, waterdichte en comfortabele jas met een strakke styling om je veilig en droog te houden. Een perfecte jas als je gewoon wil genieten van de rit zonder je zorgen te maken over het weer. Dankzij de uitneembare thermische voering en het Humax-membraam is hij geschikt voor omstandigheden variërend van vroege lentetemperaturen tot warme zomerdagen. De Dylan is ontworpen met een camo-design voor een stoere en krachtige look!

Dylan

Benieuwd naar de complete collectie? Ga dan snel naar www.rustystitches.com of bekijk de collectie bij een dealer in de buurt.