In 2021 maakte de Benelux kennis met de nieuwe eScooters van Segway-Ninebot. We komen ze steeds vaker tegen en men is inmiddels een van de serieuze spelers in e-scooterland. Zoiets bewerkstellig je niet alleen met een scherpe prijsstelling, lees de reviews er maar op na; een Segway eScooter weet op meerdere vlakken uit te blinken… 

Segway

De Segway-Ninebot-app

Een van die zaken waarin Segway-Ninebot voorop loopt, is de standaard meegeleverde app. De app is beschikbaar op iOS en Android en biedt de gebruiker van een Segway-Ninebot-product veel slimme functies. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Realtime notificaties met AHRS: de gebruiker ontvangt notificaties over diefstal, batterijverwijdering, onterechte verplaatsingen, batterij bijna leeg en andere fouten.
 • De eScooter/e-brommer vergrendelen en ontgrendelen met AirLock systeem (Segway Bluetooth), waardoor sleutels uit de tas pakken verleden tijd zijn. Connect de telefoon met de eScooter en zodra je in een gebied van 2-10 meter (zelf instellen) bij de eScooter bent, ontgrendeld de scooter automatisch. Ditzelfde geldt ook wanneer je van de eScooter af loopt.
 • Instelling van het geluid en het volume van de knipperlichten.
 • GPS-locatie weergeven en delen via sociale netwerken zoals Whatsapp, Messenger etc.
 • Assistentie bij loopfunctie: wanneer u naast de scooter loopt, stelt deze functie de scooter in staat een snelheid van 5 km/u te bereiken. Hierdoor kan je op een veilige manier naast de scooter blijven lopen, zonder dat je hem hoeft te duwen.
 • Geeft je toegang tot aftersales-service

Segway

Gamma Segway eScooters

E110SE Launch Edition

 • Actieradius: max. haalbare bereik tot 97 km* / WMTC actieradius: tot 59 km (25 km/u versie) ; tot 49 km (45 km/u versie)
 • Mooie mat zwarte afwerking

E110S:

 • Actieradius: maximaal haalbare bereik tot 75 km* / WMTC actieradius: tot 47 km (25 km/u versie) ; tot 40 km (45 km/u versie)
 • Beschikbaar in 5 kleuren

Segway

E125S:

Highlights Segway eScooters

Golden riding triangle: batterij zit in het voetboard geplaatst, waardoor het zwaartepunt laag zit en de balans verbeterd is. Hierdoor zit men veiliger op de scooter, bovendien zorgt het voor extra veel ruimte onder de buddyseat. Opladen kan op twee manieren: je kan de accu los van de scooter opladen, of hem laten zitten en gebruik maken van het extra laadpunt onder het scharnierpunt van het zadel, boven de treeplank.

Segway

Zadel en standaard detectie: detecteert een persoon die op het zadel zit en de standaard is ingeklapt zodat de scooter kan worden gestart. De scooter is tevens uitgerust met een loopfunctie, waarmee je de scooter veilig op een zogeheten kruipstand kunt verplaatsen terwijl je er naast loopt. Deze functie is via de app ook gemakkelijk aan of uit te zetten.

Slim UX-dashboard: Het intuïtieve digitale en gekleurde dashboard geeft de bestuurder in één oogopslag alle nodige informatie: snelheid, batterijniveau, verschillende signaleringslampjes (richtingaanwijzers, foutcodes, enz.), Rijmodus, Bluetooth-connectiviteit en nog veel meer. De led-lampjes aan beide uiteinden van het scherm veranderen van kleur afhankelijk van de status van de eScooter:

 • Oranje: de parkeerstandaard is niet ingeschoven of er zit geen berijder op het zadel
 • Blauw: je bent klaar om te gaan!
 • Rood: waarschuwing of fout
 • Groen: doorlopend energieterugwinning (EBS)

Segway

27 liter bergruimte onder het zadel

Door de accu(‘s) laag onder de voetenplank te houden, huist er onder de lange vlakke buddyseat een enorme bergruimte van maar liefst 27 liter. Ongekend en groot genoeg om (afhankelijk van maat en merk) er twee helmen onder kwijt te kunnen.

30meter licht bereik dankzij Smart Matrix led-koplamp

Smart Matrix led-koplamp: De led-koplamp is ontworpen met een unieke matrixstructuur en een volledig horizontaal display voor een bredere lichtbundel en meer zicht. 128 graden licht distributie, 30meter licht bereik.

Smart battery management system: verlengde levensduur van de batterij. Zo kan een lagere oplaadlimiet worden gekozen, wat de accuduur zal verhogen.

Prijzen 

 • E110SE Launch Edition: € 2.499,-
 • E110S: € 2.299,-
 • E125S: € 3.599,-

Kijk op www.segway.nl voor de dichtstbijzijnde dealer. Zelf een Segway E110S ervaren? Scooter&Bikexpress heeft momenteel de beschikking over een testunit die je vrijblijvend zelf mag testen