Per 16 december 2020 is MotoPort Amsterdam van naam gewijzigd naar Selling Motorbikes. Eén dag ervoor besloot de overheid tot een lockdown voor de detailhandel tot 19 januari, die vervolgens nog 2 keer verlengd werd en uiteindelijk tot 2 maart duurde. Ruim de tijd voor het team van Selling Motorbikes Amsterdam om als vierde vertrekkende MotoPort vestiging na Wateringen, Hoogezand en Venray het bedrijf te ont-motoporten.

Geen fusie

Deze verandering was onderdeel van een plan MotoPort Amsterdam te fuseren met Motorcity Amsterdam. Dit plan is september j.l. uiteengezet in de MotoPort krant van de vestiging Amsterdam die aan 20.000 klanten van beide bedrijven is verzonden. Helaas is de onderhandeling over deze fusie eind oktober vastgelopen.
Geen verhuizing, maar een naamsverandering. En het einde van deelname aan de franchise formule betekent een nieuwe huisstijl en een ander motorkleding assortiment. Wat blijft is een team van ervaren en enthousiaste medewerkers die onder de naam “Selling Motorbikes” het inmiddels 75 jaar oude motorbedrijf onder de vierde generatie Selling voortzetten. Met regelmaat komen trouwe klanten met verhalen over hun eerste motor die ze bij Selling op de Amsteldijk in Amsterdam zuid hebben gekocht. Zo zijn klanten die meer dan tien motoren op rij bij Selling gekocht hebben geen uitzondering.

Team Selling motorbikes

Motorrijschool Selling

In 1946 was het Henk Selling die in de Kromme Mijdrechtstraat op nummer 61 begon met zijn stalling die later uitgroeide tot de motorzaak die sinds 1996 aan de Spaklerweg 91 in Duivendrecht gevestigd is. Wat je uit deze historie kunt opmaken is dat de kernwaarde “het opbouwen van lange termijn klantrelaties” waar gemaakt wordt. Vele starters zijn begonnen met het behalen van hun A rijbewijs bij Motorrijschool Selling die al ruim 25 jaar op dezelfde locatie gevestigd is. Met plezier worden dus zowel aspirant als ervaren motorrijders ontvangen om ze te adviseren over motorkleding, accessoires, onderhoud en natuurlijk de aanschaf van een nieuwe of gebruikte motor.

Meer info ga naar Selling motorbikes