Een historie die terugvoert tot 1954, en in die meer dan zestig jaar heeft Shoei zich bewezen als een premium merk pur sang. Een merk waar veel professionele coureurs zich mee identificeren, een merk ook waar je niet alleen op de motor mee gezien wilt worden, maar ook er naast!

En dat kan, en wel dankzij de volledig nieuwe Shoei Sportswear 2016-lijn: een lekker sportieve, trendy vrijetijdscollectie conform de kwaliteit die je van Shoei gewend bent. Daarin onder meer een in de kleuren zwart, blauw en grijs verkrijgbare hoody, die door het iets vervaagde logo een lekker licht vintage uitstraling geniet. De hoody is voorzien van een praktische ristsluiting aan de voorzijde, die de overall uitstraling daarmee nèt even iets sportiever afroomt.
Geen vrijetijdscollectie compleet zonder T-shirt natuurlijk, en die is er in niet minder dan vijf modieuze kleuren, variërend van tijdloos zwart, blauw en rood tot elegant beige en grijs. Zowel hoody als T-shirt zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XL.
Verder ook een tweetal caps in de Sportswear-lijn: een traditionele baseballpet, in het zwart/wit, wit/zwart en zwart, en een momenteel erg populaire trucker-cap, die in de traditionele zwart/blauwe Shoei-kleurstelling beschikbaar is, evenals in het zwart/grijs. En last-but-not-least wordt de lijn gecompleteerd door tweetal trendy beanies, leverbaar in het zwart en blauw.

De nieuwe Shoei Sportswear 2016 vrijetijdskleding ligt vanaf mei in de winkel!

Kijk voor meer informatie of andere Shoei producten klik HIER