Yamaha Sport Scooters
Het assortiment motorscooters van Yamaha bevat een aantal van de meest opwindende en dynamische modellen die verkrijgbaar zijn. Het motorscootersegment begon bij de TMAX, het model dat de definitie gaf aan motorscooter. Met de krachtige motoren en geavanceerde chassisdesigns combineren deze toonaangevende motorscooters een iconische stijl met de fantastische prestaties van een motorfiets.

Met een dynamisch ontwerp dat rechtstreeks is geïnspireerd door de trendsettende TMAX, zorgen de bestverkopende XMAX 400/300 motorscooters voor de perfecte mix van trendy looks, spannende prestaties en dagelijks gebruiksgemak. Dit blijkt wel uit het feit dat er sinds 2005 meer dan 370.000 van de XMAX modellen zijn verkocht in Europa Met meer dan 17.000 verkochte scooters in 2018 is de XMAX 300 de leider in het segment 250cc en hoger, en daarmee is het na de MT-07 het meest succesvolle model van Yamaha.

De TMAX en XMAX modellen hebben met hun pure MAX DNA de markt getransformeerd en nieuwe niveaus van prestaties, mode en stijl naar de straten van Europa gebracht. Nu stevig gevestigd als de definitieve motorscooters, leveren deze modellen niets anders dan de MAX.

Be Sharp met de nieuwe XMAX IRON MAX!
Slechts één jaar na de succesvolle introductie van de nieuwe XMAX reeks komt Yamaha met een nieuwe Special Edition XMAX IRON MAX. Deze is voorzien van uiterst hoogwaardige apparatuur die de status als scherpste motorscooter onderstreept. De nieuwe Special Edition 400 en 300 modellen zijn gemaakt voor klanten die praktisch gebruik willen combineren. Het ontwerp en de individualiteit van de modellen zullen iedereen aanspreken.

Belangrijke nieuwe eigenschappen van de XMAX IRON MAX zijn onder andere een speciaal ontworpen zadel met een geïntegreerde rugsteun voor de bestuurder, en aluminium voetsteunen die de exclusiviteit van deze drie premium motorscooters benadrukken. Andere details waaruit de kwaliteit blijkt, zijn de verchroomde ring van de snelheidsmeter en het donkergetinte achterlicht.

In de ruime en ergonomische cockpit van de XMAX IRON MAX modellen is lederen polstering aangebracht voor een luxere uitstraling. De verfijnde en gesofisticeerde kleur Sword Grey wordt onderstreept met nieuwe emblemen om het prestigieuze karakter van deze zeer speciale motorscooters te accentueren.

Hoofdkenmerken XMAX IRON MAX
Exclusieve kleur Sword Grey
Speciaal nieuw duozadel
Lederen polstering
Aluminium voetsteunen
Satijnverchroomde ring van snelheidsmeter
Verkrijgbaar in versies 300cc en 400cc

Hoofdkenmerken XMAX
Perfecte mix van stijl, prestaties en functionaliteit
Ongekend rijgedrag dankzij de voorvork zoals gebruikt bij een motorfiets
Handig Keyless Smart Key startsysteem
Grote opbergruimte onder het zadel voor twee integraalhelmen
Luxe zadel met afzonderlijke rugsteun
Krachtige en zuinige vloeistofgekoelde EU4 motor
Traction Control Systeem (TCS) voor extra veiligheid en vertrouwen
ABS op alle modellen
300 en 400 versies

2019 TMAX
Voor 2019 zijn de TMAX DX, TMAX SX en TMAX SX Sport Edition verkrijgbaar in nieuwe kleurstellingen, de TMAX en XMAX modellen behouden hun huidige kleuren.

Originele accessoires – Make it yours

XMAX Accessoirepakketten
Yamaha biedt een breed en constant veranderend aanbod originele accessoires voor de XMAX en XMAX IRON MAX modellen, waaruit elke klant zijn persoonlijke keuze kan maken. Bovendien zal Yamaha voor 2019 een nieuwe reeks accessoirepakketten voor de XMAX reeks introduceren waarmee klanten snel en eenvoudig de set accessoires kunnen kiezen die aan hun behoeften voldoet.

Deze pakketten zijn zorgvuldig door Yamaha samengesteld na analyse van de meest gekozen opties in diverse seizoenen, en zijn ontworpen om de beste service en hoogste niveaus van tevredenheid te bieden.

Het Urban Pack omvat een topkoffer van 39 liter, rugsteunpad, hoog scherm, achterdrager en tas met compartimentverdeler. Het Sport Pack heeft een sportief windscherm, voetpanelen, kentekenplaathouder en kunststof afdekkingen. Er is ook een Winter Pack met handgreepverwarming en indicatorpaneel voor de handgreepverwarming, een apron en een acculader. Deze pakketten zijn voor elke XMAX versie verkrijgbaar bij Yamaha-dealers, met een verschillende prijsstelling voor elk pakket.

Het assortiment originele accessoires voor motorscooters omvat vele functionele, stilistische en prestatie-onderdelen zoals handmoffen, handvatverwarming, schermen, koffers, slip-on dempers en meer waarmee u uw scooter kunt personaliseren. Ga naar www.yamaha-motor.nl voor meer informatie.

Creëer een droomcollectie met de gratis MyGarage app
De MyGarage app is met meer dan 1 miljoen downloads ongekend populair, en ideaal voor klanten om hun droomcollectie Yamaha motorscooters samen te stellen – helemaal gratis! Iedereen die de gratis app download kan zijn of haar eigen gepersonaliseerde Yamaha creëren.

Met de MyGarage app kunnen klanten motorscooters personaliseren met diverse originele accessoires en vanuit elke hoek bekijken. Wanneer een droomscooter is gecreëerd, kan deze worden opgeslagen en worden gedeeld met vrienden. Zodra een definitieve beslissing is genomen over de ideale specificaties, kan die worden verstuurd naar de Yamaha dealer, die de droom werkelijkheid zal maken.

Website NL: www.yamaha-motor.nl
Website BE: www.yamaha-motor.be