Het Duitse motorkledingmerk STADLER staat bekend om technisch hoogwaardige, betrouwbare en duurzame motorkleding met aandacht voor de beste pasvorm en bescherming. Niet voor niets is STADLER in Nederland leverancier voor diverse professionele organisaties. Rijkswaterstaat, ambulancediensten, het CBR, de ANWB Wegenwacht en KNMV-instructeurs vertrouwen al jaren op motorkleding van STADLER.

Naast de beste pasvorm en bescherming voor op de motor moet een motorpak tenslotte ook comfort bieden onder alle weersomstandigheden en tevens praktisch inzetbaar zijn.

Naast vijf exclusieve STADLER verkooppunten in de Benelux is er sinds 1 januari 2020 een STADLER Proshop geopend in Eemnes. Bij alle STADLER verkooppunten en ook in de Proshop kunnen de maten van de motorrijder nauwkeurig worden opgemeten.

STADLER werkt met maar liefst 46 basismaten. Deze maten zijn in de Proshop zoveel mogelijk aanwezig voor passing en directe verkoop. STADLER motorkleding wordt in Europa gefabriceerd. U krijgt 10 jaar fabrieksgarantie. Maatwerk is mogelijk en ook een eigen kleurendesign. Tevens beschikt STADLER over een reparatieservice.

Wilt u eens aan den lijve ondervinden hoe een écht goed motorpak aanvoelt en hoort te zitten? Maak dan een afspraak via tel. 035-538 10 12. De Proshop werkt uitsluitend op afspraak om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren bij uw keus voor STADLER motorkleding. Voor meer info: www.periermotorsport.nl

Tijdens de kick-off van het motorseizoen ontvangt u 10% korting bij aanschaf van een STADLER product. Deze actie is geldig in de periode 17 t/m 29 februari 2020.