STADLER heeft een nieuwe combinatie: de Superior Active motorjas met de Rise Active motorbroek. Het is een enorm veelzijdig motoroutfit die gemakkelijk aangepast kan worden aan de meeste weersomstandigheden. Deze veelzijdigheid wordt mogelijk gemaakt door STADLER’s nieuwe Modul ACTIVE systeem, bestaande uit een zomergedeelte en een waterdicht, winddicht en ademend GORE-TEX laminaatgedeelte.

Modul Active

Het idee is bekend maar wat maakt deze combinatie nu zo bijzonder? Tot nu toe kon een laminaatjas of broek uitsluitend gedragen worden over de zomercombinatie of alleen daaronder.
Het nieuwe Modul ACTIVE systeem is anders. De laminaatjas kan zowel over als onder de zomerjas gedragen worden. De zomerjas is gemaakt van duurzame materialen, bevat de protectoren en heeft veel ventilatiemogelijkheden. Hetzelfde is van toepassing op de broek.

Laminaatmodule

Nu het motorseizoen weer begint in de lente, is het buiten vaak nog aan de frisse kant ’s morgens, ondanks de zonneschijn. Door de laminaatmodule als onderlaag te dragen, wordt wind en regen tegengehouden. Mocht het warmer worden kan je gemakkelijk de ventilatiegedeelten van de zomerjas en -broek openritsen. Met warme temperaturen in de zomer verwijder je de laminaatmodule. Deze is makkelijk op te bergen door zijn compacte formaat (opgevouwen ca. 32 x 21 cm). Met alleen de zomermodule aan kan je het binnenklimaat regelen door de actieve ventilatie. Luchtkanalen geven de benodigde rijwindkoeling.

Als het laminaatgedeelte over de zomermodule wordt gedragen, ervaar je twee voordelen. Ten eerste, door de winddichte buitenlaag wordt de isolerende luchtlaag tussen de onderlinge modules behouden. De combinatie op deze manier dragen geeft de warmste constructie. Ten tweede, de laminaatmodule neemt nauwelijks water op en doordat het erg snel opdroogt, voel je je niet gauw verkleumd in de regen.

EIGENSCHAPPEN:

SUPERIOR ACTIVE JAS:
De zomermodule van de SUPERIOR ACTIVE jas is gemaakt van duurzaam CORDURA® materiaal. De jas is op de valgevoelige plaatsen extra versterkt met Ceraspace™ materiaal en vanzelfsprekend voorzien van schouder-, elleboog- en rugprotectie. Een optionele borstprotector kan makkelijk in de jas geplaatst worden. Retroreflecterende draden zijn verwerkt in de fluo-gele delen van de zomerjas.

Dankzij de actief verstelbare ventilatie op de voor- en achterzijde en op de armen, is het binnenklimaat van de jas goed regelbaar. De luchtkanalen langs de armen zorgen voor optimale rijwind koeling. Ook bijzonder zijn de zakken die aan de zijkant bevestigd zijn. Deze zijn erg ruim en kunnen indien nodig verwijderd worden. De zomerjas heeft twee borstzakken aan de buitenzijde en één aan de binnenzijde. Twee ritsen aan de voorzijde van de jas kunnen opengeritst worden om opkruipen van de jas tijdens het rijden tegen te gaan.

Het laminaatgedeelte bestaat uit GORE-TEX 3-ply laminate product technology dat het absoluut water- en winddicht maakt en tevens ademend. De verschillende manieren van dragen onder of over de zomermodule zorgen voor een uitstekende temperatuurregulatie. De laminaatjas is voorzien van een waterdichte binnenzak en heeft ook een zak op de rug waarin de laminaatjas indien nodig kan worden opgeborgen. Door het kleine opgevouwen formaat is de laminaatjas makkelijk op de motor mee te nemen.
Het gebruik van reflecterende materialen in combinatie met fluo-gele accenten zorgen voor goede zichtbaarheid, ook onder slechte weersomstandigheden.

De SUPERIOR ACTIVE jas kan – ongeacht de manier van dragen – vastgeritst worden aan alle series broeken van STADLER.

De jas is verkrijgbaar in herenmaten 48-62, verlengde maten 98-118 en verkorte maten 25-31. Tevens in damesmaten 36-46, verlengde maten 76-88 en verkorte maten 19-24.

RISE ACTIVE BROEK:

Net zoals bij de jas is de zomermodule van de RISE ACTIVE broek gemaakt van duurzaam CORDURA® en zijn de val-gevoelige plaatsen extra versterkt met Ceraspace™ materiaal. Knie- en heupprotectoren geven adequate bescherming. Ingewoven retroreflecterende draden geven de fluo-gele delen goede zichtbaarheid. De actieve ventilatie met luchtkanalen op de bovenbenen is open te ritsen en geven optimale verkoeling tijdens warme dagen.

De laminaatmodule, bestaande uit GORE-TEX 3-ply laminate product technology, kan zowel boven als onder de zomerbroek worden gedragen. Door de extra lange ritsen aan de zijkant is de laminaatbroek makkelijk over de zomerbroek aan te trekken, zelfs met de motorlaarzen aan.

Ook de RISE ACTIVE broek is ongeacht de manier van dragen vast te ritsen aan alle series jassen van STADLER.

De broek is verkrijgbaar in herenmaten 48-62, verlengde maten 98-118 en verkorte maten 25-31. Tevens in damesmaten 36-46, verlengde maten 76-88 en verkorte maten 19-24.

Prijzen:
SUPERIOR ACTIVE jas: € 1.019,-
RISE ACTIVE broek: € 819,-
10% prijstoeslag vanaf maten 58/118/29/XXL

Tegen meerprijs zijn deels maatwerk (lengte aanpassingen), volledig maatwerk en speciale producties (eigen kleurstellingen) mogelijk.

Voor meer informatie:

www.periermotorsport.nl
info@periermotorsport.nl
Tel. 035-538 10 12