Suzuki Motoren introduceert het Café Pack voor de SV650A en SV650XA. Hiermee wordt de sportieve uitstraling van de compacte en lichte V-twin extra versterkt.

De Suzuki SV650A is een populaire allrounder met een levendige Dual Spark V‑twin, een laag gewicht en een wendbaar rijgedrag. De SV650XA voegt daar nog unieke designdetails en clip-ons aan toe die een sportievere rijpositie en een nog directer stuurgedrag mogelijk maken. Beide modellen zijn per direct leverbaar met het Café Pack, waarmee de uitstraling van een stoere caféracer extra wordt versterkt. Het pakket bestaat uit een verstralerset, een uitlaatwrap en een korte kentekenplaathouder inclusief verlichting.

Pakketprijs
De onderdelen van het pakket vertegenwoordigen samen een waarde van € 545,-, maar Suzuki Motoren levert het Café Pack voor de Suzuki SV650(X)A voor de gunstige prijs van € 439,-. Daarmee profiteren klanten van € 106,- voordeel.

Krachtigste en zuinigste in zijn klasse
De Suzuki SV650A en SV650XA zijn voorzien van de 645 cc Dual Spark V‑twin‑motor die op zestig punten is verbeterd. Het benzineverbruik van 1 op 26 is lager dan dat van de concurrenten, terwijl het vermogen is toegenomen tot 56 kW (76 pk). Daarmee behoren de SV650A en SV650XA tot de krachtigste én zuinigste V-twins in deze klasse. Bovendien zorgen slimme systemen zoals Easy Start en Low RPM Assist voor optimaal rijplezier.

De Suzuki SV650A is leverbaar voor de rijklaarprijs van € 7.699,-. De SV650XA kost € 8.299,- rijklaar.

www.suzuki.nl