Suzuki maakt alle prijzen bekend voor modeljaar 2021. Verschillende modellen krijgen technische updates en nieuwe kleuren. Ook introduceert Suzuki drie nieuwe kleurstellingen voor de populaire V-Strom 1050XT.

Suzuki prijslijst 2021

V-Strom 1050XT

De populaire Suzuki V-Strom 1050XT wordt dit jaar in drie nieuwe kleurstellingen geleverd. Een kleurstelling blijft zoals hij was: de combinatie van Pearl Briljant White met Glass Blaze Orange, een verwijzing naar de legendarische Suzuki DRZ 800 Paris Dakar. Voor 2021 is de bekende gele variant licht herzien, met contrasterende zwarte delen op de tank, om de ‘snavel’ extra te benadrukken. Twee varianten zijn volledig nieuw: een zwarte variant (Glass Sparkle Black) met gouden wielen en gouden details en een grijze variant (Metallic Oort Gray) met zwarte details, blauwe stickers en blauwe spaakwielen: Suzuki’s MotoGP™-kleuren.

Met een zeer uitgebreid pakket aan assistentie-systemen, het Suzuki Intelligent Ride System, is dit de meest geavanceerde V-Strom ooit. Zo beschikt de motorfiets onder meer over Cruisecontrol, Hill Hold Control, Slope Dependent Control en Load Dependent Control. Daarmee is de V-Strom 1050XT goed voorbereid op lange reizen, maar ook voor ritten door de bergen. Daarnaast beschikt de V‑Strom 1050XT over LED-verlichting en een in hoogte verstelbaar zadel.

Direct leverbaar

Alle nieuwe kleuren van de V-Strom 1050XT zijn direct te bestellen. De prijs van de V-Strom 1050 begint bij 13.999 euro. De luxe V-Strom 1050XT is er voor 15.499 euro.

(Voorlopig) einde voor de Burgman

Samen met de nieuwe kleuren voor de V-Strom 1050XT worden ook de prijzen van alle modellen gelanceerd. Net als in 2020 is er een Suzuki vanaf 2.799 euro. Voor dat bedrag levert Suzuki de efficiënte en veelzijdige Address 110 motorscooter. Grote afwezigen in dit verhaal zijn de Burgman-scooters. Navraag bij de importeur leert ons dat we ze voorlopig uit de prijslijst mogen schrappen…

 

Prijslijst voor Nederland

 

www.suzuki.nl