SYM’s vlaggenschip, de Maxsym TL, combineert de rijeigenschappen van een motorfietsen met het gemak van een scooter. De maxiscooter heeft een tweecilinder motor, met dynamische prestaties en een futuristische sportieve uitstraling. 

Nu hebben we de Maxsym TL het afgelopen jaar leren kennen als de verrassing in zijn klasse, maar SYM pakt door. Ze doen dit door middel van een aantal upgrades door te voelen en noemen deze nieuwe Euro 5 versie de Maxsym TL 508!

508cc Motor

De tweecilinder lijn-motor kreeg met 508cc (voorheen 465cc) meer inhoud, maar daarmee tegelijkertijd ook meer vermogen en koppel. Het vermogen steeg 33,5kW (voorheen 30kW) en 49.9Nm koppel (was 42,5Nm). De prestaties kregen deze upgrade om aan de behoeften van de klanten te voldoen.

Keyless

SYM introduceert op de Maxsym TL tevens keyless-go. De speciale sleutelhanger heeft de traditionele sleutel vervangen om toegang te krijgen tot het contact. Met de sleutelhanger in de buurt kan de berijder de scooter en intuïtief starten.

Quickcharge 3.0

Als laatste weet SYM ons te melden dat het oplaadsysteem van de USB-poort is gewijzigd van quickcharge 2.0 naar 3.0. Dit zorgt niet alleen voor sneller opladen, maar zorgt er ook voor dat er minder warmte ontstaat tijdens het opladen.

Specificaties Maxsym TL 508 

  • 2-cilinder, Liquid-cooled 4-stroke, DOHC, 8-valve 508cc
    Ø 68x70mm
  • 45,6pk (33.5 kW) bij 6.750 tpm
  • 49.9Nm koppel bij 5.250 tpm

Prijzen en beschikbaarheid worden in een later stadium bekendgemaakt.