Trade & Traffic is leverancier van elektrische scooters van het (eigen) merk Nipponia en levert deze aan de vakhandel in Nederland en Duitsland. Om een verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar een enthousiaste dealer manager.

Functie:
Als dealermanager werk je aan een uitbreiding van het aantal nieuwe dealers. Daarnaast ga je aan de slag met het verder professionaliseren en structureren van de salesorganisatie. Samen met een collega dealermanager en backoffice collega vorm je het commerciële team van Trade & Traffic. Jullie gaan ervoor het merk Nipponia stevig op de kaart te zetten in Nederland en Duitsland.

Jij werkt doordacht en planmatig en bekijkt welke dealers je wilt bezoeken. Je doet marktonderzoek, maakt plannen, stelt doelen, plant afspraken en gaat op pad! Je combineert bezoeken aan bestaande dealers met afspraken bij nieuwe dealers op basis van jouw regio. Nieuwe dealers weet jij te overtuigen om het elektrische scootermerk Nipponia in hun assortiment op te nemen en jij biedt deze dealers interessante voorwaarden. Je onderhandelt over kortingen en verkooptargets en weet voor beide partijen interessante afspraken te maken. Daarbij bezoek je ook bestaande dealers en onderhoud je intensief contact met hen. Bij dit alles werk je intensief samen met jouw collega’s op de back office!

Tot slot maken jullie samen marketingplannen om offline en online meer zichtbaarheid te bereiken.

Wij vragen:
• Afgeronde Hbo-opleiding.
• Commerciële ervaring met het onderhouden en uitbreiden van dealernetwerken.
• Technisch inzicht.
• Goede kennis van de Engelse taal
• Bereidheid veel te reizen en soms lange dagen te maken.

Voor meer informatie:
info@trade-traffic.com o.v.v. sollicitatie dealer manager

www.nipponia.nl