Als het begin van de zomer ons één iets heeft geleerd, dan is het wel dat je het beste niet zonder regenkleding met je scooter of motor op stap moet gaan. Sportief leer of een motorjeans, het maakt niet uit: als je in zo’n hevige zomerbui terechtkomt, duurt het nog geen vijf minuten voordat de eerste druppel tot je ondergoed doordringt. Wie weleens met een natte onderbroek gereden heeft, weet er alles van. Om dat te voorkomen is er een  Vanucci regenpak: een combinatie van het VXR-6 jack en de VXR-7 broek.

De productontwikkelaars bij Vanucci maken korte metten met de lompe plastic zakken van vroeger. Deze producten zijn vervaardigd uit van 80% polyamide en 20% elastaan. Ze zijn antislip, zeer elastisch en aan de binnenkant gecoat met een waterdicht en ademend PU-membraan. De pasvorm kan daardoor mooi aansluiten op het lichaam, waardoor fladderen en opblazen dankzij deze combinatie tot het verleden behoort. De uitrusting en het ontwerp zijn beslist eenvoudig gehouden. Reflecterende applicaties zorgen voor betere zichtbaarheid in het donker – handig voor die korte herfst- en winterdagen! Dankzij de ritsen tot op de dij, is de broek zelfs met laarzen eenvoudig aan te trekken.

Heel belangrijk detail: de capuchon! Deze capuchon wordt ONDER de helm gedragen, zoals een bivakmuts. Dat betekent dat de regen geen kans heeft om langs de nek omlaag te kruipen tussen de helm en de kraag. Als je de capuchon niet gebruikt, rol je hem gewoon op in de kraag. De jas en broek zijn exclusief bij Louis verkrijgbaar voor respectievelijk € 119,99 en € 99,99 in de maten S tot en met 4XL.

Alle producten zijn verkrijgbaar op www.louis.nl