De Junior Riding Experience staat van donderdag 18 t/m zondag 21 februari 2016 op de MOTORbeurs Utrecht. We zoeken vrijwilligers die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en het leuk vinden om ons team te ondersteunen op de MOTORbeurs Utrecht.

MOTORBEURS UTRECHT
Heb jij een motorhart en vind je het leuk om met kinderen te werken? Kom dan een dagje helpen op de MOTORbeurs in Utrecht bij de Junior Riding Experience!

JUNIOR RIDING EXPERIENCE
Bij de Junior Riding Experience krijgen kinderen van 5-15 jaar de mogelijkheid om hun eerste meters te maken op een motortje of quad. Deze dagen krijgen de rijders in spé in een veilige omgeving onder leiding van KNMV motorsport trainers les in motorrijden.

VRIJWILLIGERSPROFIEL
We zijn op zoek naar: mannen & vrouwen, sportief, die hard willen werken en goed kunnen omgaan met kinderen. Je kan worden ingezet als trainer op de baan, tijdwaarnemer of bij het omkleden van de kinderen. De voorkeur gaat naar vrijwilligers die meerdere dagen willen werken.

BELONING
Jouw beloning zal de grote glimlach op de gezichten van tientallen kinderen zijn. En daarnaast krijg je ook nog eens vier vrijkaartjes voor de MOTORbeurs Utrecht! Vind je het leuk om ons te komen helpen? Stuur een mailtje bookings@juniorridingexperience.com.